Asgari ücret zammına ilk tahmin geldi

Konum olarak iyi yanında park var direkt yürüyerek 10-20sn otobüs durağına 1 dakika yürüyerek yine ve sessiz bir yerde. Bu arada 12 değil 14 müş. Bizde ya evi satıcaz ya da 20-22 ye vericez kiraya (bizimki dubleks + teraslı)

yapmayın şu zamları artık. zam gelse her şey 2'ye katlanıyor daha beter olmaktansa bu halimizle sürünelim bugün markette küçük kolaya 10 lira verdim yeter bıktım

Son düzenleme:
Bir kaç ihtiyacım vardı borca gireyim bari 🥴

8k üstü olacak diyenler sanırım başka ülkede yaşıyor. Yeni ücret belirlenirken son 6 aya bakılacak. Şuan %6 civarında ek enflasyon var. Sonraki 3 ayda da benzer bir oran olursa %10-%15 arası max (refah payı dahil) bir artış öngörüyorum. 6,5k-7k arası olacaktır. Her gün paranın alım gücü azalıyor ve enflasyonda gerçeği yansıtmıyor bu nedenle daha da aç kalacak insanlar. Bir de enerji krizi kapıda.

Konum olarak iyi yanında park var direkt yürüyerek 10-20sn otobüs durağına 1 dakika yürüyerek yine ve sessiz bir yerde. Bu arada 12 değil 14 müş. Bizde ya evi satıcaz ya da 20-22 ye vericez kiraya (bizimki dubleks + teraslı)
Ankara da bi daire var hızlı tren istasyonunun yanında altında bim,a101 var. 50metre yakınında 3 tane fırın var. Otobüs durağı da dibinde 1 dakikalık yolda.
Ve kirası 1500 TL😀

Ankara da bi daire var hızlı tren istasyonunun yanında altında bim,a101 var. 50metre yakınında 3 tane fırın var. Otobüs durağı da dibinde 1 dakikalık yolda.
Ve kirası 1500 TL😀
Amasya'da bile daha pahalı. Ankara'yı seviyorum ya. Gerçekten yaşanılası bir şehir.

Asgari ücret artıyor,diğer ihtiyaçların fiyatı da artıyor . Daha fazla para alacak gibi görünürken alakası olmuyor, kaşıkla veriliyor kepçe ile geri alınıyor. Zam yapmasa daha iyi

Tek artısı borçları enflsayona göre tekrar hesaplamıyorlar bu sayede borç yükleri azalıyor taksit yaparak bi şeyler almanın vakti gelmiş

Geri