Yurtdışı fiyatını bilmiyorum hocam attığım 310 euro civarına geliyordu sanırım. Corsair ramler hakkın da yorumum yok kusura bakmayın.ben bunu düşünüyordum hocam önerdiğiniz 350 euro ya çıkartıyor
Hocam OC vesaire yapmiyacak iseniz guzel RAM bende RGB PRO SL modelini kullaniyorum eger sivi sogutmaniz var ise ve ust kisma koyucak iseniz RGB PRO modeli RGB PRO SL modelinden daha buyuk ve suan milimetresine sigdi sivi sogutmam ust kisma ona göre alin.ben bunu düşünüyordum hocam önerdiğiniz 350 euro ya çıkartıyor
hocam sıvı soğutmam var fakat sığıyorlar sorun yaşamıyorum pro sl ile arasındaki farklar nedir acabaHocam OC vesaire yapmiyacak iseniz guzel RAM bende RGB PRO SL modelini kullaniyorum eger sivi sogutmaniz var ise ve ust kisma koyucak iseniz RGB PRO modeli RGB PRO SL modelinden daha buyuk ve suan milimetresine sigdi sivi sogutmam ust kisma ona göre alin.
Hocam PRO SL kucultulmus versiyonu.hocam sıvı soğutmam var fakat sığıyorlar sorun yaşamıyorum pro sl ile arasındaki farklar nedir acaba
ona gerek yok o zaman hocam çünkü sığıyor bu modelHocam PRO SL kucultulmus versiyonu.
Peki hocam, aslinda böyle daha iyi olmus hem cift kanal özelligini kullanarak performansiniz bir duzey artar ve ilerideki zamanda yukseltmelere acik olur.ona gerek yok o zaman hocam çünkü sığıyor bu model
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aslında 4x16 almıştım nedense xmp de çalışmadı o nedenle 2x32 ye dönmek zorunda kaldım