Nohard61 80+ Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Reaksiyon skoru 1 5 Ekim 2022 #1 Kendini kapatıyor bazen bilgisayar ve ekran böyle
nessie1s 80+ Silver Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 3,477 Reaksiyon skoru 1,821 5 Ekim 2022 #2 Ekran kartı bozulmuş gibi farklı Ekran kartı deneyebiliyorsan dene
White Ravens 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 11,318 En İyi Cevap 6 Reaksiyon skoru 15,732 5 Ekim 2022 #3 Nohard61 yazmış: Kendini kapatıyor bazen bilgisayar ve ekran böyle Devamı için tıklayın... Dönüştürücü kullanıyor musun?
Nohard61 yazmış: Kendini kapatıyor bazen bilgisayar ve ekran böyle Devamı için tıklayın... Dönüştürücü kullanıyor musun?
Nohard61 80+ Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Reaksiyon skoru 1 5 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 oEnesQlf yazmış: Ekran kartı bozulmuş gibi farklı Ekran kartı deneyebiliyorsan dene Devamı için tıklayın... 1 saat önce loldeydim vay anasına ya Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 5 Ekim 2022 White Ravens yazmış: Dönüştürücü kullanıyor musun? Devamı için tıklayın... Hyr
oEnesQlf yazmış: Ekran kartı bozulmuş gibi farklı Ekran kartı deneyebiliyorsan dene Devamı için tıklayın... 1 saat önce loldeydim vay anasına ya Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 5 Ekim 2022 White Ravens yazmış: Dönüştürücü kullanıyor musun? Devamı için tıklayın... Hyr
Shenba 80+ Bronze Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 574 Reaksiyon skoru 141 5 Ekim 2022 #5 Windows + Ctrl + Shift + B basar mısın ? sorun devam edecek mi ?
Nohard61 80+ Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Reaksiyon skoru 1 5 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 MuratGH yazmış: Windows + Ctrl + Shift + B basar mısın ? sorun devam edecek mi ? Devamı için tıklayın... Devam ediyo
MuratGH yazmış: Windows + Ctrl + Shift + B basar mısın ? sorun devam edecek mi ? Devamı için tıklayın... Devam ediyo
White Ravens 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 11,318 En İyi Cevap 6 Reaksiyon skoru 15,732 5 Ekim 2022 #7 Nohard61 yazmış: Hyr Devamı için tıklayın... Bu gibi sorunlar dönüştürücü kullanırken sık sık görülebiliyor. O yüzden sormuştum. Ekran kartının garantisi devam ediyor mu?
Nohard61 yazmış: Hyr Devamı için tıklayın... Bu gibi sorunlar dönüştürücü kullanırken sık sık görülebiliyor. O yüzden sormuştum. Ekran kartının garantisi devam ediyor mu?
Shenba 80+ Bronze Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 574 Reaksiyon skoru 141 5 Ekim 2022 #8 Tahminimce ekran kartı ram leri olabilir. Tamirini yapılıyor. Monitörde arızalı olabilir. Onboard kullanabiliyorsan bir de öyle dene bakalım.
Tahminimce ekran kartı ram leri olabilir. Tamirini yapılıyor. Monitörde arızalı olabilir. Onboard kullanabiliyorsan bir de öyle dene bakalım.
Nohard61 80+ Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Reaksiyon skoru 1 5 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #9 White Ravens yazmış: Bu gibi sorunlar dönüştürücü kullanırken sık sık görülebiliyor. O yüzden sormuştum. Ekran kartının garantisi devam ediyor mu? Devamı için tıklayın... Oda hyr Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 5 Ekim 2022 MuratGH yazmış: Tahminimce ekran kartı ram leri olabilir. Tamirini yapılıyor. Monitörde arızalı olabilir. Onboard kullanabiliyorsan bir de öyle dene bakalım. Devamı için tıklayın... Malesef onboard yok
White Ravens yazmış: Bu gibi sorunlar dönüştürücü kullanırken sık sık görülebiliyor. O yüzden sormuştum. Ekran kartının garantisi devam ediyor mu? Devamı için tıklayın... Oda hyr Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 5 Ekim 2022 MuratGH yazmış: Tahminimce ekran kartı ram leri olabilir. Tamirini yapılıyor. Monitörde arızalı olabilir. Onboard kullanabiliyorsan bir de öyle dene bakalım. Devamı için tıklayın... Malesef onboard yok