ışık sızması nasıl anlaşılıyor? bende MSI OPTIX G241 aldım vatandanBabalar siz siz olun mag241cv almayın, ölü piksel mi dersin ışık sızması mı dersin. Yazık. Ben yandım siz yanmayın. Haram zıkkım olsun verdiğim paraya. ( sizde ölü piksel çıktıysa yazarmisiniz, ne yaptınız)
itopyanın kötü yanı, küfürlü konuşmak isterdim ama forumdayız, hepsiburadaya can kurbanBen Hepsiburada'dan Asus Tuf VG249Q aldım. 1 tane ölü piksel çıktı. Geri gönderdim, iadeyi hiç bekletmeden kabul ettiler. Sonra yeni sipariş verdim geldi ve hiçbir sıkıntısı yok.
Siyah ekranda kenarlardan anlarsınışık sızması nasıl anlaşılıyor? bende MSI OPTIX G241 aldım vatandan
Yapacak bişey olduğunu zannetmiyorum, böyle mağdur olan çok insan varDüzgünce yaşadığınız sorunları yazıp eleştirebilirdiniz. Biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırdık.
Sonuçta bu forumda İtopya ile sürekli iletişim halinde olanlar var.
CQ27G2U aldım bende hiç ölü pixel yok ışık sızması da yok sadece arada arka dp kablosu oynayınca titreme yapıyor oda kablo boktan elimmde tutunca düzeliyorBende yakın zamanda Aoc 24g2u aldım 1 tane sol üstte rahatsızlık vermeyen küçücük ölü piksel çıktı ışık sızması falan yok onun harici süper monitör.
Evet. Bir firmadan herkesi memnun etmesini beklemek yanlış olur zaten. Ancak üslubunuz çok yanlış.Yapacak bişey olduğunu zannetmiyorum, böyle mağdur olan çok insan var