🔥İndirim 🔥Donanım Arşivi Ayın Ürünleri🔥

Abi magzada 30 lira olan mouse i 50 liraya satıp ayın indirmi yok şöyle Fırsat böyle fırsat diye lanse ediyorlar bunu dile getirince kötü bizmi oluyoruz
Dostum ben kimse kötü demiyorum. Bak iyi dinle. Adamlar mağaza açtı kutlama olsun ve mağaza tanınsın diye fiyat düşürdüler. Fiyat düşürmeleri hep bu fiyattan satılacak anlamına gelmiyor. Mağaza açılışına özel indirimli stok bitmiş. Aynı ürünü şimdi ayın ürünü indirimlerine daha az indirim ile getirmişler. Getirmeyebilirdi yani.

• Beğen
Reaksiyonlar: Nega
Arkadaşlar şuan kullandığım mouse rampage dandik bişey değiştirmek istiyorum da Abdullah abinin videoya şuan bakamıyorum ama indirimdeki mouselardan şunu al dediğiniz var ise önerilerinizi beklerim ellerim orta büyüklükte genellikle fps oyunu oynuyorum ona göre bir mouse söylerseniz sevinirim

10 yıllık kablolu casper standart klavye ve mouse buna geçicem illaki yeni ürün eskiye göre daha iyi olucaktır ama oyunlarda umarım fark hissedilir.

Ekler

• BFE9A92D-6BDC-4873-B8EB-F59C8E9F025C.jpeg
    BFE9A92D-6BDC-4873-B8EB-F59C8E9F025C.jpeg
    154.7 KB · Hit: 145
klavye nasıl alınır mı?? (200 tl olan) elimde şuan öylesine kullanmalık bi klvaye var mekanik klavye falan fazla anlamam ama rgb takıntım oldu şu sıralar kasa kulaklık mouse rgb aldım

Dostum ben kimse kötü demiyorum. Bak iyi dinle. Adamlar mağaza açtı kutlama olsun ve mağaza tanınsın diye fiyat düşürdüler. Fiyat düşürmeleri hep bu fiyattan satılacak anlamına gelmiyor. Mağaza açılışına özel indirimli stok bitmiş. Aynı ürünü şimdi ayın ürünü indirimlerine daha az indirim ile getirmişler. Getirmeyebilirdi yani.
Stok bitmedi abi dün de aldik aynı mouse dan dolu dolu vardı

klavye nasıl alınır mı?? (200 TL olan) elimde şuan öylesine kullanmalık bi klvaye var mekanik klavye falan fazla anlamam ama rgb takıntım oldu şu sıralar kasa kulaklık mouse rgb aldım
Al dostum bence.

adam 2000 liralık
Arkadaşlar şuan kullandığım mouse rampage dandik bişey değiştirmek istiyorum da Abdullah abinin videoya şuan bakamıyorum ama indirimdeki mouselardan şunu al dediğiniz var ise önerilerinizi beklerim ellerim orta büyüklükte genellikle fps oyunu oynuyorum ona göre bir mouse söylerseniz sevinirim

bütçen varsa güzel mouse hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,020
Üyeler
185,017
Son üye
Lui Kang
Geri