Dostum ben kimse kötü demiyorum. Bak iyi dinle. Adamlar mağaza açtı kutlama olsun ve mağaza tanınsın diye fiyat düşürdüler. Fiyat düşürmeleri hep bu fiyattan satılacak anlamına gelmiyor. Mağaza açılışına özel indirimli stok bitmiş. Aynı ürünü şimdi ayın ürünü indirimlerine daha az indirim ile getirmişler. Getirmeyebilirdi yani.Abi magzada 30 lira olan mouse i 50 liraya satıp ayın indirmi yok şöyle Fırsat böyle fırsat diye lanse ediyorlar bunu dile getirince kötü bizmi oluyoruz
hevesim kalmadı diye yazmıştı geçen aylarda bitane forumda zaten @Abdullah Hacıgülsonra vay efendim @Abdullah Hacıgül neden hazır sistem yapmıyor . ben olsam benimde hevesim kaçar şu yorumlardan sonra ..
Gk200 ile 200s aynı klavye mi hocam o s takısının esprisi nedir bilgin varmı
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Stok bitmedi abi dün de aldik aynı mouse dan dolu dolu vardıDostum ben kimse kötü demiyorum. Bak iyi dinle. Adamlar mağaza açtı kutlama olsun ve mağaza tanınsın diye fiyat düşürdüler. Fiyat düşürmeleri hep bu fiyattan satılacak anlamına gelmiyor. Mağaza açılışına özel indirimli stok bitmiş. Aynı ürünü şimdi ayın ürünü indirimlerine daha az indirim ile getirmişler. Getirmeyebilirdi yani.
Al dostum bence.klavye nasıl alınır mı?? (200 TL olan) elimde şuan öylesine kullanmalık bi klvaye var mekanik klavye falan fazla anlamam ama rgb takıntım oldu şu sıralar kasa kulaklık mouse rgb aldım
Bu paraya daha iyisi alına bilirmiydi10 yıllık kablolu casper standart klavye ve mouse buna geçicem illaki yeni ürün eskiye göre daha iyi olucaktır ama oyunlarda umarım fark hissedilir.
Hayırlı olsun o zaman size.10 yıllık kablolu casper standart klavye ve mouse buna geçicem illaki yeni ürün eskiye göre daha iyi olucaktır ama oyunlarda umarım fark hissedilir.
Arkadaşlar şuan kullandığım mouse rampage dandik bişey değiştirmek istiyorum da Abdullah abinin videoya şuan bakamıyorum ama indirimdeki mouselardan şunu al dediğiniz var ise önerilerinizi beklerim ellerim orta büyüklükte genellikle fps oyunu oynuyorum ona göre bir mouse söylerseniz sevinirim