- En İyi Cevap
- 4
Eve geçiyorum hepsini başlayacağım 10 ürün var 49₺ ye mouse var 200e klavye var yapılan yoruma bak bunlar toxicBeklentimin altında kaldı vs deseler neyse çöp vs diyenler saçmalamış.
Eve geçiyorum hepsini başlayacağım 10 ürün var 49₺ ye mouse var 200e klavye var yapılan yoruma bak bunlar toxicBeklentimin altında kaldı vs deseler neyse çöp vs diyenler saçmalamış.
Kesinlikle katılıyorum. Fakat insanların hayal kırıklığı demesinin sebebi dünkü instagram storysiydi. İnsanlar çok yükseldi.Arkadaşlar ''Koruyorsun'' falan diyebilirsiniz ama bu adam bunu yapmak zorunda değildi. Ayın ürünleri gelsin diye konu açıyorsunuz. Sonra yakışmadı, hayal kırıklığı falan diyorsunuz. Bence size yakışmadı.
Zaten zorunda değil. Kendi isteği ile yapıyor, takipçilerine güzel şeyler sunmak istiyor. Bunlar güzel şeyler de insanlar yine de beğenmediklerini ifade etme hakkına sahipler. İyi iş yaptığında iyi denir, kötü iş yaptığında kötü denir. Tabii ki eğer yakışıksız sözler sarf edenler varsa onları ayrı tutmak gerek.Arkadaşlar ''Koruyorsun'' falan diyebilirsiniz ama bu adam bunu yapmak zorunda değildi. Ayın ürünleri gelsin diye konu açıyorsunuz. Sonra yakışmadı, hayal kırıklığı falan diyorsunuz. Bence size yakışmadı.
Aynen öyle kimse beğenmek zorunda değil ama bu tarz cümle kurması gerekmiyor yani. Bak bende 2 ürün beğendim ve söyledim AGM700 ve GK200S fiyatları gayet iyi. Ayın ürünlerinde zaten genelde 1 2 tane çok iyi indirim oluyor diğerleri yine piyasanın altına satılıyordu.Beklentimin altında kaldı vs deseler neyse çöp vs diyenler saçmalamış.
Zaten stoklar bitti bazılarındaEve geçiyorum hepsini başlayacağım 10 ürün var 49₺ ye mouse var 200e klavye var yapılan yoruma bak bunlar toxic
Başlıkta ürün segmenti bildirilmeliydi herkes üst segment ürünlerde sağlam indirim olacak sanıyordu bu ürünlerin fiyatına baktım çoğu yerlere göre iyi bu bütçede ürün almak isteyenler için çok iyi ona lafımız yok200 TL piyasada klavye yok arkadaşlar. Herkesi memnun etmek zordur. Eldeki imkanlarla bu indirimler olmuş evet çok beğenmemişsiniz olsun hiç yoktan şuan klavyeye ihtiyacı olan birisi klavye alabildi. Bütçesi olmayan 100 TL ye mouse alabildi. Öyle düşünün az şükredin..
indiirmler güzel ama mekanik klavye yorumları baya kötü videosunu yapmak bence riskli insanlar güvenip alıyor sonuçta kronik sorunlu ürün olursa insanlar mağdur olacakEve geçiyorum hepsini başlayacağım 10 ürün var 49₺ ye mouse var 200e klavye var yapılan yoruma bak bunlar toxic
Abi magzada 30 lira olan mouse i 50 liraya satıp ayın indirmi yok şöyle Fırsat böyle fırsat diye lanse ediyorlar bunu dile getirince kötü bizmi oluyoruzArkadaşlar ''Koruyorsun'' falan diyebilirsiniz ama bu adam bunu yapmak zorunda değildi. Ayın ürünleri gelsin diye konu açıyorsunuz. Sonra yakışmadı, hayal kırıklığı falan diyorsunuz. Bence size yakışmadı.
bende onu demek istiyorum kalite arayanlar mutsuz ama bütçesi olmayanlar için veli nimet valla. Öyle düşünelim diğer aylarda daha güzelleri gelir inşBaşlıkta ürün segmenti bildirilmeliydi herkes üst segment ürünlerde sağlam indirim olacak sanıyordu bu ürünlerin fiyatına baktım çoğu yerlere göre iyi bu bütçede ürün almak isteyenler için çok iyi ona lafımız yok