Yavuz KAYIŞ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 960
Beyler windows alcak param yok ve bu etkinleştirme olayı canımı sıkmaya başladı bu keyleri kullansam bir şey olur mu
hiç biri acılcanı sanmam letgo n11 gibi yerlerden 20-25tl ye key satıyolar alabilirsiniz önerim bu çünkü %90 ı açılmıyorBeyler windows alcak param yok ve bu etkinleştirme olayı canımı sıkmaya başladı bu keyleri kullansam bir şey olur mu
20 - 25hiç biri acılcanı sanmam letgo n11 gibi yerlerden 20-25tl ye key satıyolar alabilirsiniz önerim bu çünkü %90 ı açılmıyor
o kadar varÇalışacağını sanmam. 4tl'n de mi yok?
![]()
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
Byaa ucuzmuş site guveniliemidirÇalışacağını sanmam. 4tl'n de mi yok?
![]()
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
ben 7 tl ye aldığım yer 21 tl olmuş o yüzden20 - 25![]()
Tamam o zaman. Alırsın bunu. Ben kullanıyorum uzun zamandır sorunsuz.o kadar var
Evet güvenilir satıcı. Gündüz sipariş verirsen 1-2 saat içinde mailine kod geliyor.Byaa ucuzmuş site guveniliemidir
Tamam ben PC geldiğinde alırım sağolTamam o zaman. Alırsın bunu. Ben kullanıyorum uzun zamandır sorunsuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet güvenilir satıcı. Gündüz sipariş verirsen 1-2 saat içinde mailine kod geliyor.
Hiç gerek yok parayla almaya ben yaklaşık 3-4 ay önce format attım.bu videodaki ürün aktifleştirme programını indirdim anında orjinala döndü. Güncelleme de alıyor PC herhangi bir sorun yaratmadı şimdilik
Büyük ihtimalle tutmayacak hiçbiri. 10 20TL OEM key alabilirsiniz bence.
oem keyler aynı normal kendin windows satın almışsın gibi orjinal mi oluyor normal kendin 1000 TL verip aldığınla hiç bir farkı olmuyor değilmi?Byaa ucuzmuş site guveniliemidir