RDR2 Beyaz Arap Atı kaçtı

Tolgaavc

80+
Reaksiyon skoru
72
Dün beyaz arap atını yakaladım yolda kampa doğru giderken bi olay gördüm silah patladı ve at korktu kaçtı nerden bulucam geri ne yapıcam bilgisi olan var mı

Gölün etrafında tekrardan çıkar yakalayınca eyeri bırakın üstüne ben şuan siyah arap atını kullanıyorum tavsiye ederim

Youtube de videosu var siyah arap atı yakalama dersen Saınt denıs de bulunuyor akşamları bir sokakta çıkıyor alıp direk kaçıyorsun

Oyunun başındaysan beklemekten başka çare yok. Ortalarındaydan Saint Deniseden çalabilirsin. Sonlardaysan beyazdan da iyi olduğunu düşündüğüm kırmızı arap atını Owanjila tarafında bulabilirsin ki görüntüsü muazzam iyi

Kırmızı arap atı fena da daha sonlarına gelmediğim için çıkmadı bende çok aradım da şuan beyaz ve siyahla idare ediyoruz

unknown-2.png

Şöyle de bir oyun içi görüntü ekleyeyim harika cidden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kırmızı arap atı fena da daha sonlarına gelmediğim için çıkmadı bende çok aradım da şuan beyaz ve siyahla idare ediyoruz
Oyunu bitirdim ama atla oynamak için yan görevleri tamamlamayı düşünüyorum

Bende de öyle olmuştu sonra gidip bir kaç görev yapıp tekrardan geldim ve aldım

Ayrıl ordan bi kaç görev yap, sonra git tekrar yine orada oluyor

Nerede buldunuz bunu ben dağlık bir alanda aramıştım böyle yeşillik yoktu :)
Gölün karşısında sağ üstte yeşillik alanda bulmuştum. Bulduğum yerde çektim fotoğrafı da tam olarak. En başta dağlığa çıkıp etrafa dürbünle bakmayı deneyebilirsin. Bu arada oyunda ayrı güzel duruyor

Geri