Ana Konu Amazon prime indirimleri burada🔥

Laysin yoğurtlu cipsini bulan varsa atarsa iyi olur bizim bakkalda 13tl tanesi

Şu Oba Un'un fiyatı güzel, ara ara stoğa geliyor 11tl oluyor, çökün ona. 2dir almaya çalışıyorum alamadım biri fena çöküyor.

Biraz saçmaladık, düzeltelim...

Dostlar, Amazon indirim takipçisi olarak [2 Yıl önceki prime dayde bile yorumum vardır.] genel indirim konseptini ve almak istediğiniz ürünün girebileceği ihtimali vb. buradan da değerlendirebilirisiniz
UYARI: %100 olacak diye kaide yoktur. Fakat önceki indirimler baz alınarak söylenmiştir. Genelde ucuzlayan firmaları baz aldım.

GIDA İNDİRİMLERİ:
En çok indirim bu kategoride oluyor [Özellikle Bakliyat, Hamur İşi, Aburcubur gibi ürünler çok ucuzluyor] Markalar: Ülker,Eti,Yayla,Tukaş,Lipton,Pepsico,Nestle Ürünleri

OYUNCAK İNDİRİMLERİ
Hatrı Sayılır Olabiliyor bazen [Lego, Kutu Oyunları, Figür vb.] Markalar: Hasbro,Lego,Barbie,Marvel Figürleri,Nerf

TEMİZLİK İNDİRİMLERİ
Bu konuda zincir marketlerden bile iyi [Özellikle: Deterjan [Sıvı ve Katı], Yumuşatıcı, Yüzey Temizleyici vb.- Genel Kullanılan Temizlik Ürünleri-] Markalar: Unilever , P&G , Domestos , ABC

KİTAP İNDİRİMLERİ
%30 a varan olabiliyor. Çoğu markalar indirimde oluyor, Özellikle İş Bankası vb. markalar. Fakat aradığınız kitabın indirimde olma ihtimali de yüksek çeşitlilikten ötürü.

ELEKTRONİK İNDİRİMLERİ
Bu kısım önemli, fakat ana bileşen [CPU,GPU vb.] pek indirim olmuyor. Özellikle Asus,Msı, Corsair ürünlerin oyuncu ekipmanları ucuzluyor. Hawk,Uzay Ofis gibi oyuncu koltukları ucuzluyor.

SPOR İNDİRİMLERİ
Güzel indirimler oluyor, kas yapanlar veya pilates yapanlar için de oluyor. Markalar: USR, Delta , Avessa

FLAŞ İNDİRİMLER
Özellikle en sevdiğim kısım, çünkü çok iyi fiyatlı ürünler oluyor [Nadiren kazıklama olabiliyor, fakat bu ürünleri sepete ekledikten sonra 15 dakika boyunca aynı fiyatta kaldığı için o arada ürünün nasıl olduğuna da bakabiliyorsunuz.] Yoğunlukla: Kale, Nescafe, Hasbro ,Nestle, Lego vb. markalar oluyor

Önceden sepete attığım ürünler indirim de olduğu halde sepet fiyatı değişmiyor tekrar sepete atmam gerekiyor ilginç

Sırf alabilecek bir kaç şey olur diye uyumuyorum bekliyorum, Lays'ten yüz gülmedi pek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,370
Üyeler
187,500
Son üye
clydebeck
Geri