1.70 boy problemi sorunu

kraxius

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
353
şu problem canıma tak etti geçen ölçtüm 172 şimdi ölçtüm 171 ondan önce 173 ondan önce 174 171-174 arası gidiyor şimdi 171 çıktı kısalıp duruyorum ve 170 de de takıldım bi 180 civarı boyum olsa çok iyi olucak arkadaş tavsiyeleriniz varmı?

Ben 178'im ve bazı kıyafetlerle boyumu daha uzun gösterebiliyorum. Spora git bacakların ve kolların iyice otursun sonra giydiğin her şey vücudunu daha iyi gösterecek. Boya takılmayacaksın bile. Takma kafana bu kadar.

Ben 178'im ve bazı kıyafetlerle boyumu daha uzun gösterebiliyorum. Spora git bacakların ve kolların iyice otursun sonra giydiğin her şey vücudunu daha iyi gösterecek. Boya takılmayacaksın bile. Takma kafana bu kadar.
Valla hacı deli oldum ya kitlendim desem yeridir ortaokulda uzun hissederdim millet kısaydı şimdi avmye girdim herkes uzun nerdeyse bizimkilerde ben kadar kilo da var 171-174 arası şöyle bi 177-180 olsa çok iyi olucak valla ya

174'üm ben. Lanet olsun.

Knka tek çare bel inceltip omuz-sırt basmak bunu anladım. Estetik duruyorsun ama boy yine 174 zort.

Git kas yap. Kısa ve zayıf olacağına ,kısa ve kaslı ol :D

Uzun boya gereksiz anlam yüklemeyin. Hiçbir anlamı yok.

şu problem canıma tak etti geçen ölçtüm 172 şimdi ölçtüm 171 ondan önce 173 ondan önce 174 171-174 arası gidiyor şimdi 171 çıktı kısalıp duruyorum ve 170 de de takıldım bi 180 civarı boyum olsa çok iyi olucak arkadaş tavsiyeleriniz varmı?
Tavsiyem yok kimsenin de OLAMAZ. Bu kadar ya. Ne takıyorsunuz olm boyunuzu kafanıza? Elinizde olan bir şey mi kilo mu bu kontrol edesin tamamen genetikle alakalı ve büyüme çağındaki beslenme uykun ile alakalı. Tej tavsiyem böyle saçma şeylere takılmamanız olur. Bu arada bende 195 falan değil 170 boyundayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kısa biri olsaydın böyle demezdin ama
Kısa boyluyum söylüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,776
Üyeler
187,395
Son üye
Mamiproxxxx