1.70 boy problemi sorunu

şu problem canıma tak etti geçen ölçtüm 172 şimdi ölçtüm 171 ondan önce 173 ondan önce 174 171-174 arası gidiyor şimdi 171 çıktı kısalıp duruyorum ve 170 de de takıldım bi 180 civarı boyum olsa çok iyi olucak arkadaş tavsiyeleriniz varmı?
Boy tamamen genetiktir fakat gelişim çağında olan birisinin spor yapması omurga ve eklemlere iyi geleceği için faydalı olur

şu problem canıma tak etti geçen ölçtüm 172 şimdi ölçtüm 171 ondan önce 173 ondan önce 174 171-174 arası gidiyor şimdi 171 çıktı kısalıp duruyorum ve 170 de de takıldım bi 180 civarı boyum olsa çok iyi olucak arkadaş tavsiyeleriniz varmı?
Hocam 168 biri olarak ben bu kadar dert etmiyorum niye bu kadar kafana taktın ki boşverrr

dostum 182 ve 88 kiloyum 187 188 elemanları görünce keşke böyle olsam diyorum çok takılma boy işine yapabileceğin bir şey yok erkek boy ortalaması 173 filan türkiyede

173 boyun var hocam başla antrenman yapmaya ilmik ilmik işle kısa boy ile vücut geliştirme yapmak güzel gelişim çok daha hızlı oluyor.

hayata bir kere geliyorsun insanların ne dedigini umursama spora git omuzlarını ve trapezlerini büyüt daha hacimli durursun içindeki cılgın cocugu uyandır modernliği reddet maskulenliği benimsee !!!!!!!

Kanka boyunda birkaç santimlik oynamalar belinle alakalı her zaman dik durursan düzelir. Birde 170 Türkiye şartları için yeterli görüyorum. dik durup geniş omuzlu olursan kimse seni kısa kategorisine koymaz.

hayata bir kere geliyorsun insanların ne dedigini umursama spora git omuzlarını ve trapezlerini büyüt daha hacimli durursun içindeki cılgın cocugu uyandır modernliği reddet maskulenliği benimsee !!!!!!!
Kimsenin dediğinş umursamıyorum şuana kadar kimse boyumla laf yapmadı yapamazda ben kendime bakıyorum hedefim o boy insanların dediğinden banane
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz kısa kalmışsın hocam ama bişey olmaz kendini sevdikten sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz kısa kalmışsın hocam ama bişey olmaz kendini sevdikten sonra

Geri