❌İndirim Bitti! ASUS TUF RTX 4090 36550TL

Hayırlı olsun.İnceleme bekleriz sizden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.newegg.com/global/tr-en/asus-geforce-rtx-4090-rog-strix-rtx4090-o24g-gaming/p/N82E16814126593?Description=rtx 4090&cm_re=rtx_4090-_-14-126-593-_-Product&quicklink=true daha 49k yani TUF ile arasındaki fark fazla.Tr de ROG var mı bilmiyorum.
Evet mutlaka inceleme için ayrı bir konu açarım. Şimdi Abdullah hocanın videoyu izledim. Kart buz gibi çalışıyor. Performansından şüphem yok. Ama açıkçası Rog bekliyordum. Bunun fiyatı uygun diye satın aldım

Evet mutlaka inceleme için ayrı bir konu açarım. Şimdi Abdullah hocanın videoyu izledim. Kart buz gibi çalışıyor. Performansından şüphem yok. Ama açıkçası Rog bekliyordum. Bunun fiyatı uygun diye satın aldım
İleride değiştirmek isterseniz durumunuz müsait olursa ayarlarsınız.Piyasanın ne olduğu belli değil şu an.Alınacak her türlü şey kar gibi bu dönemde.

Seçimden dolayı bu bilgisayar telefon gibi şeylerde vergi düzenlemesi ekim sonunda gelirse geçmiş olsun ama gelmezse güzel alışveriş. Riske girilir mi? - Ben girerdim :D

Hayırlı olsun.İnceleme bekleriz sizden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.newegg.com/global/tr-en/asus-geforce-rtx-4090-rog-strix-rtx4090-o24g-gaming/p/N82E16814126593?Description=rtx 4090&cm_re=rtx_4090-_-14-126-593-_-Product&quicklink=true daha 49k yani TUF ile arasındaki fark fazla.Tr de ROG var mı bilmiyorum.
Lemurun videosunu izledim asusla arası baya iyi bir numaralı sponsoru asus zaten video içinde söylediği tarihe bakılırsa rog modelinin gelmesi için daha 2-3 hafta var

Hocam hayirli olsun 36k bir arada hic gormedim sey uzun omurlu olur insallah

Bu yeni nesilde TUF daha güzel görünüyor bence :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri