Euro truck simulator 2 Kasma Sorunu ?

Arda Ulufi

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
69
Sa Beyler bu benim 2. konu açışım diğer açtıgım konuda çözumunu bulamamıştım Euro truck simulator 2 oyun dosyalarından traffic 4 oyunun ayarları en yuksekte ölcekleme 300 80 70 90 fps cıvarı alıyorum Rtx 2060 Ryzen 5 3600 16 gb ram var Kart kullanımı 55 normalmi fps ?

Sa Beyler bu benim 2. konu açışım diğer açtıgım konuda çözumunu bulamamıştım Euro truck simulator 2 oyun dosyalarından traffic 4 oyunun ayarları en yuksekte ölcekleme 300 80 70 90 fps cıvarı alıyorum Rtx 2060 Ryzen 5 3600 16 gb RAM var Kart kullanımı 55 normalmi fps ?
Sanki az fps alıyorsun gibi geldi bana. Diğer oynlarda fps değerleri nasıl

Sa Beyler bu benim 2. konu açışım diğer açtıgım konuda çözumunu bulamamıştım Euro truck simulator 2 oyun dosyalarından traffic 4 oyunun ayarları en yuksekte ölcekleme 300 80 70 90 fps cıvarı alıyorum Rtx 2060 Ryzen 5 3600 16 gb RAM var Kart kullanımı 55 normalmi fps ?
ölçeklendirme 300de olduğu için 3kda renderliyor ekran kartı oyunu

Orijinalmi kullanıyorsun oyunu ?

Ölçeklendirmeyi 100e çek oyna yoksa düşük FPS almaya devam edersin

Orijinalmi kullanıyorsun oyunu ?
aynen orjinal oyun ama mod felanda yüklü cheat enginede para hilesi yapmıstım offline da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ölçeklendirmeyi 100e çek oyna yoksa düşük FPS almaya devam edersin
reiz bide bende coil whine sorunu var ekran kartını iade etsemmi acaba ? itopyadan almıştım

aynen orjinal oyun ama mod felanda yüklü cheat enginede para hilesi yapmıstım offline da

reiz bide bende coil whine sorunu var ekran kartını iade etsemmi acaba ? itopyadan almıştım
Değişim yapmıyorlar mı ?

Seni rahatsız etmıyosa etme ama oynanmıcak sornsa garantiye yolla

az fps alıyorusn ekran kartına göre

Geri