🔥İndirim DeFacto 800'e 400// 600'e 300 İndirim

Ufukizm

80+
Reaksiyon skoru
121
IMG_20221018_112519.jpg

İndirim sadece mobil uygulamaya özel ve seçili ürünlerde geçerli. Ayrıca ilk kez üye olacaklar üye olurken Gift Club a üye olmak istiyorum seçeneğini işaretlerse ilk alışveriş e özel kargo bedava.

Fiyatlarda ona göre ayarlanmış gibi yüksek geldi.

fiyatlar bence şişirilmemiş ürünler ortalama bu fiyatlarda oluyor bence bir bakın

Seçilmiş ürün olduğunu nasıl anlıyoruz?

Seçili ürünlere girip eşofman pantolon seçtim zaten fiyatlar kendini katlamış gibi duruyor hiç gerek yok ama çok teşekkür ederim. Kardeşime eşofman takımı bakayım dedim 250 den başlıyor :D

sitedeki istediğin ürünü alamıyosun bir çuval var düşün çuvalın içine B ,C ,D koyuyorlar bu indirim o çuvalın içindekiler için geçerli , A almak istersen A çuvalın dışında indirim olmaz ( B, C , D seçilmiş ürün)
Seçilmiş ürün olduğunu nasıl anlıyoruz?

Göz attım da ne kadar bana hitap etmese de güzel ürünler mevcut.

Arkadaşlar fiyatlar için şöyle bişey söyliyim. Normalde Bershka, pull&bear h&m gibi mağazalardan alışveriş yapıyordum ama fiyatlar uçup gitti artık DeFacto Koton yapıyorum bu sene kışlık alışverişimi burdan yaptım fiyatlar kampanyaya özel değil zaten bu şekildeydi uzun süredir burdan alışveriş yaptığım için az çok hakimim. Seçili ürünler diyor ama gömlek tarzı için çok iyi alternatifler var. Uygulamada bu kampanyanın gorseline tıklayıp kampanyaya dahil tüm ürünleri görebilirsiniz.

Ürünler güzel fakat beden yok arkadaşlar

Arkadaşlar fiyatlar için şöyle bişey söyliyim. Normalde Bershka, pull&bear h&m gibi mağazalardan alışveriş yapıyordum ama fiyatlar uçup gitti artık DeFacto Koton yapıyorum bu sene kışlık alışverişimi burdan yaptım fiyatlar kampanyaya özel değil zaten bu şekildeydi uzun süredir burdan alışveriş yaptığım için az çok hakimim. Seçili ürünler diyor ama gömlek tarzı için çok iyi alternatifler var. Uygulamada bu kampanyanın gorseline tıklayıp kampanyaya dahil tüm ürünleri görebilirsiniz.
yanlışın şöyle var. Kendi uygulamasında bu fiyatlar olabilir ama kimse gidipte 300tlye sweat almaz defactodan jack jones dururken. Trendyol gibi yerlerde kat kat ucuz bu fiyatlardan defacto ona dikkat etmek lazım resmen kazıklıyolar indirim ayagına.

yanlışın şöyle var. Kendi uygulamasında bu fiyatlar olabilir ama kimse gidipte 300tlye sweat almaz defactodan jack jones dururken. Trendyol gibi yerlerde kat kat ucuz bu fiyatlardan defacto ona dikkat etmek lazım resmen kazıklıyolar indirim ayagına.
Ya tabii ki öyle. Mesela LC de mont 1000 TL ama Bershka ve Pull&Bear da 1200 TL. Bu tarz LC DeFacto gibi yerlerin biraz hadlerini bilip ona göre fiyat politikası uygulaması lazım. Benim işime yarayan kısmı şu oldu. Normalde en ucuz 300 TL ye satılan kışlık yünlü gömleklerin 2 sini 300e aldım. 150 TL şuan için bir öğünlük yemek nerdeyse. O yüzden direkt müthiş indirim demiyorum ama işine yarayan olabilir diye paylaştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,565
Üyeler
186,749
Son üye
cofler
Geri