RTX 2060 sistemde PUBG düşük FPS

Cristo20

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
306
Arkadaşlar merhaba. Steam PUBG oyununda aşırı FPS düşmesi problemim var ayarlar, sıcaklık ve FPS değerlerini atıyorum kimseyi görmüyorsam FPS değerleri normal ama adam gördüğümde yarıya düşüyor. Az önce bu SS'leri aldığım oyunda bir evde karşıma adam çıktı ve FPS'im 20'lere düştü direkt. Bu sorunu hep yaşıyorum adam 20 metre mesafedeyse 50-60'lara düşüyor 40 metre mesafedeyse 100'lere düşüyor ama 100 olduğunda bile sanki 20'ymiş gibi takılıyor. Kafayı yemek üzereyim. Bu sorunun çözümünü bilen var mı? Sistemim: Asus Dual RTX 2060 OC /// i5 10400F /// Asus TUF GT301 USB3.1 /// Asus Prime H410m-e /// corsair 2x8 gb 3000mhz /// Kingston 240gb ssd /// Kioxia 500gb nmve M2 ssd.

Ekler

• ayarlar.png
    ayarlar.png
    1.4 MB · Hit: 210
  • fps1.png
    fps1.png
    3.8 MB · Hit: 195
  • fps2.png
    fps2.png
    3.6 MB · Hit: 191
Sistem olarak bu oyun için gayet yeterli. DDU ile e.kartı sürücüsünü kaldırıp, Bu Site'den güncel sürücüyü kurup tekrar dener msini?

Sistem olarak bu oyun için gayet yeterli. DDU ile e.kartı sürücüsünü kaldırıp, Bu Site'den güncel sürücüyü kurup tekrar dener msini?
dediğinizi yaptım şimdi deneyeceğim ama düzeldiğini zannetmiyorum çünkü 1 hafta önce oyuna güncelleme geldiğinde bu sorunlar var diye format atmıştım yine aynı şekil düzelmemişti güncellemeden önce 200 fps leri görüyordum bu ayarlarla.

Sadece PUBG oyununda mı bu sorunu yaşıyorsunuz?

dediğinizi yaptım şimdi deneyeceğim ama düzeldiğini zannetmiyorum çünkü 1 hafta önce oyuna güncelleme geldiğinde bu sorunlar var diye format atmıştım yine aynı şekil düzelmemişti güncellemeden önce 200 fps leri görüyordum bu ayarlarla.
Bende güncellemeden sonra bir sorun oluşmadı, bi sürücüyü kaldırıp yükle olmazsa bakarız.

Klasik Pubg hatalarından biri olabilir. Optimizasyon olarak çöp bir oyun. Başka oyunlarda fps sorunu yoksa bence pubg'nin çöplüğü ile alakalı

Merhabalar kanka benim konum biraz farklı ama msi afterburner'da da gözüküyor fakat yine de sormak istiyorum o işlemci ile o ekran kartından memnun musun? Yani şöyle bende de i5-10400F var ve RTX 2060 Super'e geçmeyi düşünüyorum darboğaz vs. gibi sorunlar yaşadın mı hiç farklı oyunlarda veya performans eksikliği vs.

Sadece PUBG oyununda mı bu sorunu yaşıyorsunuz?
bazen lolde'de fps 100 lere düşüyor.
Bende güncellemeden sonra bir sorun oluşmadı, bi sürücüyü kaldırıp yükle olmazsa bakarız.
denedim aynı görselleri ekledim adam gördüğüm anda aynı şekil düştü adam gördüm sıkarken 22 yi gördüm fps yazan yerde.
Merhabalar kanka benim konum biraz farklı ama msi afterburner'da da gözüküyor fakat yine de sormak istiyorum o işlemci ile o ekran kartından memnun musun? Yani şöyle bende de i5-10400F var ve RTX 2060 Super'e geçmeyi düşünüyorum darboğaz vs. gibi sorunlar yaşadın mı hiç farklı oyunlarda veya performans eksikliği vs.
valla rdr2 fln oynadım sorunsuzdu, ama internette 10400f 2060s bottleneck diye arattığımda %13 darboğaz gösteriyor ama tahminimce oyunları yüksek ayarda oynarsan yük ekran kartına binerse sorun olmaz.

Ekler

• fps3.png
    fps3.png
    3 MB · Hit: 112
  • fps4.png
    fps4.png
    3 MB · Hit: 119
denedim aynı görselleri ekledim adam gördüğüm anda aynı şekil düştü adam gördüm sıkarken 22 yi gördüm fps yazan yerde.
valla rdr2 fln oynadım sorunsuzdu, ama internette 10400f 2060s bottleneck diye arattığımda %13 darboğaz gösteriyor ama tahminimce oyunları yüksek ayarda oynarsan yük ekran kartına binerse sorun olmaz.
İşlemcin o kart için yeterince güçlü, darboğazdan yana bir sorunun yok. Virüs taraması yapabilirsin, steam dosyaları doğrulatabilirsin, arkada çalışan hizmetleri de kontrol et. Bende şimdi 10400f + 2060'lı sistemimi açıp kıyaslayacağım. Sendeki e.kartı 2060s mi 2060 mı?

İşlemcin o kart için yeterince güçlü, darboğazdan yana bir sorunun yok. Virüs taraması yapabilirsin, steam dosyaları doğrulatabilirsin, arkada çalışan hizmetleri de kontrol et. Bende şimdi 10400f + 2060'lı sistemimi açıp kıyaslayacağım. Sendeki e.kartı 2060s mi 2060 mı?
bendeki 2060 virüs olma ihtimali yok format attım sadece steam'den oyun ve afterburner indirdim başka bir şey yok zaten güncelleme öncesi 3 yıl format görmemiş sistemle oynuyordum sıkıntı yaşamadım güncelleme sonrası oldu ne olduysa.

bendeki 2060 virüs olma ihtimali yok format attım sadece steam'den oyun ve afterburner indirdim başka bir şey yok zaten güncelleme öncesi 3 yıl format görmemiş sistemle oynuyordum sıkıntı yaşamadım güncelleme sonrası oldu ne olduysa.
Steam'den dosyaları bi doğrulasana.

Evet ama çok saçma bence 2020'de çıkmış işlemci 2019'da çıkmış ekran kartı ve 6 çekirdek 12 thread yani nasıl yapar diyorlar anlamadım da tabi zaten öyle ekran kartım olunca da oyunları lowda oynamam sağ ol yardımın için pubg'de de gayet iyi sonuç vermiş %49 kullanımda ekran kartını full besleyebiliyor yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,927
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri