Sahibinden param güvende nasıl çalışıyor?

karyakaya

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar sahibinden'de laptop satışı yapacağım ama satacağım kişi izmir'de ve param güvende uygulaması deneyeceğiz bu nasıl çalışıyor? Hani mantık olarak güzel sistem de ben adama kargoladıktan sonra adam laptobu aldığı halde bana laptop gelmedi derse sahibinden bunu nasıl anlayacak? ucu açık bir sistem gibi geldi açıklar mısınız?

Arkadaşlar sahibinden'de laptop satışı yapacağım ama satacağım kişi izmir'de ve param güvende uygulaması deneyeceğiz bu nasıl çalışıyor? Hani mantık olarak güzel sistem de ben adama kargoladıktan sonra adam laptobu aldığı halde bana laptop gelmedi derse sahibinden bunu nasıl anlayacak? ucu açık bir sistem gibi geldi açıklar mısınız?
evet öyle
mahkemeye kadar gider iş, o yüzden her anın videosunu çekmek gerek
alıcı açısından bir tık daha iyiyken satıcı açısından sakat bir sistem

Son düzenleme:
Satıcı için sıkıntılı, alıcı için mükemmel bi sistem. Ben param güvende ile alım yapıyorum ama satış kesinlikle yapmam.

Evet ucu açık sistem bu sebeple ürünün önce sağlam ve çalışır temiz durumda olduğuna dair video çekin, sonra ürünü kutularken video çekin ve en son kargoya verirken video çekin. İleride başınız ağrımasın elinizde kanıt olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha ben şahsen birden fazla kez alım ve satım işlemi yaptım çok şükür bu zamana kadar bir problem ile karşılaşmadım satışlarda paramı da aldım dediğiniz şekildede bir şey başıma gelmedi ancak bu olmayacak demek değil memlekette bir sürü tipten insan var sonuçta ne olacağı belli olmaz. :)

Çok ürün sattım 1 kere bile sorun yaşamadım.

Param güvendenin komisyonu dolaptan daha çok. Ben olsam dolaptan satarım.

Çok ürün sattım 1 kere bile sorun yaşamadım.
Satış yaparken Sahibinden satıcıdan komisyon kesmiyor değil mi? ilana yazdığımız fiyat geliyor komisyon almıyor diye biliyorum da doğru mu biliyorum acaba. Çok alım yaptım ama hiç ürün satmadım PG ile

Satış yaparken Sahibinden satıcıdan komisyon kesmiyor değil mi? ilana yazdığımız fiyat geliyor komisyon almıyor diye biliyorum da doğru mu biliyorum acaba. Çok alım yaptım ama hiç ürün satmadım PG ile
Evet ne yazdıysan o yatıyor hesaba.

Alıcıyı koruyan sistem. Satıcıyı korumuyor. Sana laptop bozuk diye başka bir ürün koyup geri iade yapsa uğraşıp durursun. Kanıtlayamazsın da.

Param güvendeyi satış için kullanamnızı önermem. Kullanıyorsanız düşük miktar satışlarda risk olduğunu unutmadan kullanın.

Evet ucu açık sistem bu sebeple ürünün önce sağlam ve çalışır temiz durumda olduğuna dair video çekin, sonra ürünü kutularken video çekin ve en son kargoya verirken video çekin. İleride başınız ağrımasın elinizde kanıt olsun.
Hiçbir türlü kanıt olmaz. Kargoya vermeden paketi değiştirmiş diye itiraz edebilir. En başında paketleyip kargo firmasına gidene kadar mı video çekecek?

alıcı için mükemmel satıcı için ne tür korumaları var öğrenmek gerek

Alıcıyı koruyan sistem. Satıcıyı korumuyor. Sana laptop bozuk diye başka bir ürün koyup geri iade yapsa uğraşıp durursun. Kanıtlayamazsın da.

Param güvendeyi satış için kullanamnızı önermem. Kullanıyorsanız düşük miktar satışlarda risk olduğunu unutmadan kullanın.

Hiçbir türlü kanıt olmaz. Kargoya vermeden paketi değiştirmiş diye itiraz edebilir. En başında paketleyip kargo firmasına gidene kadar mı video çekecek?
Ben şahsen öyle yapıyorum ki dediklerinizi iddia edemesin diye. :)

Bence bi müşteri hizmetlerini arayıp bu konu hakkında bilgi al. Eğer alıcı ürünü değiştirip bozuk ürünü iade ederse ne olacak diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,017
Üyeler
184,718
Son üye
legentimus
Geri