RTX 3050 VS 1650 laptop

PixiS

80+
Reaksiyon skoru
26
Dostlar Selamun aleyküm laptop alacağım sizce hangini alayım ?
RTX 3050 mi daha iyidir sizce yoksa 1650 mi ? iki bilgisayar arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı

3050 tabi

Zaten 3050 nin daha iyi olmasını geçtim 1650 olan makinada 9300h var ki 11400h ın yanından geçemez, bence her zaman işlemcide daha güncel daha yeni nesil olanı tercih etmekte fayda var, bu yüzden tabi ki acer olan. Tabi bu ikisi arasında kaldığın için söylüyorum yoksa acer ın bu modeli hakkında pek bir fikrim yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom
https://www.akakce.com/laptop-noteb...-15-6-full-hd-notebook-fiyati,2120993560.html buna bak mm kazık biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3050 daha güncel bir kart ama 4gb vram düşük kalıyor o sıkıntı
temsilen attım

Zaten 3050 nin daha iyi olmasını geçtim 1650 olan makinada 9300h var ki 11400h ın yanından geçemez bence her zaman işlemcide daha güncel daha yeni nesil olanı tercih etmekte fayda var bu yüzden tabi ki acer olan. Tabi bu ikisi arasında kaldığın için söylüyorum yoksa acer ın bu modeli hakkında pek bir fikrim yok
anladım hocam varmıdır önerdiğiniz 3050 laptop bütçe biraz sınırlı

temsilen attım

anladım hocam varmıdır önerdiğiniz 3050 laptop bütçe biraz sınırlı
açıkçası şu sıralar pek bakınmıyorum ama nacizane önerim öncelikle aklınızdaki bileşenleri belirleyip kendinize bi daraltma yapın; atıyorum işte 11400h işlemci, 3050 ekran kartı 1tb ssd falan veya benzerleri gibi kafanızda bileşenleri oluşturduktan sonra bu bileşenlere sahip pclere bakın aralarından size daha çekici gelenlerin incelemelerine bakın youtube dan ve fiyatı da size uyuyorsa alın veya takibe alıp indirime vs. düşmesini bekleyin bu şekilde işiniz daha kolay olacaktır.

Bu arada eğer acelen varsa ve bu acer ı alacaksan buradan al 700tl 700tl dir neticede :D

3050 daha iyi tabii ki bütçeniz?

Yetiyorsa @Furkan Karagülle'nin önerdiği cihazı alabilirsiniz.

Dostlar Selamun aleyküm laptop alacağım sizce hangini alayım ?
RTX 3050 mi daha iyidir sizce yoksa 1650 mi ? iki bilgisayar arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı

3050 li dlss olduğu için

Geri