Hasekimam
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
bunu okudum ve siparişimi iptal ettim![]()
ASUS Dual GeForce RTX 3060 Video Card DUAL-RTX3060-O12G-V2 - Newegg.com
Buy ASUS Dual GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 PCI Express 4.0 Video Card DUAL-RTX3060-O12G-V2 with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
452 dolar * 18.56 = 8384 TL. Bunun millette para olmasıyla alakası yok. Biz almasak düşer vs. Arabaların fiyatları düşüyor mu? Bitcoin/Ethereum'un yükseldiği dönemlerde yine almıyordun, yine artıyordu. Çünkü, sen almasan da birileri alıyor, alacak.
Dolarla gelen ürün/ürünler için hele hele yarın bir açıklama yapıldığında ne olacağı bilinmeyen bir kur politikasında nasıl indirim bekleniyor? Ekran kartları dolar bazlı inerse ancak bir indirim olur. 6 ay beklersen tabii ki yeni kartlar çıktığı için eskileri dolar bazlı ucuzlayacak bu dünyanın her alanında böyledir. Dolar 22 olur, ekran kartı 400 dolar olursa ne değişecek mesela? Hadi diyelim 350 dolar oldu, dolar da 20'de kaldı. 7000 TL'den aldın. Eee noldu? 6 ay daha teknolojisi eskimiş bir kart aldın. Aslında yine de bir maliyetin oldu. Eskime maliyeti.
Ha diyorsan ki ben zaten yazın oynamak için bir bilgisayar topluyorum ve bütçemde ancak rtx 3060'a yetiyor, o zaman zaten burdaki insanlarla senin satın alma stratejinin uyuşmaması normal lakin yine de satın alanların eleştirilecek bir yanı yok. Amerika fiyatı = TR fiyatı olduğunda, bu ürün Türkiye için uygun fiyatlıdır. Özellikle teknolojik ürünlerde.