Bütün bilgilerin konusu. İptal olanlar,gelmeyenlerigönderilenler,bekleyenler vsİndirim konusu değil de kargo takip konusu, maşallah.
3 tane aynısının gelmesi rahatlattı valla
oyy beyaz aldım bende inşallah gelir çok güzel gözüküyor.Tuş takımı alırım üstüne uygun bulabilirsem TR şeklinde düzenlemiş olurum yapılabiliyorsa.
bende aynı şekil aldım gelir inş3 tane aynısının gelmesi rahatlattı valla2 mouse 2 klavye var gelcek mi bakalım
Hayırlı olsun hocam. Driverini yüklemeyi unutmayın.
(kalite düşmüş olabilir, server fotoğrafın kalitesi ve boyutu fazla olduğu için kaydetmedi ekran resmi alarak attım)Şuan bu mesajı üründen atıyorum. Fotoğrafı biraz sonra atacağı
baya iyi ya benimki gümrükte kalırsa çok üzülürüm cidden(kalite düşmüş olabilir, server fotoğrafın kalitesi ve boyutu fazla olduğu için kaydetmedi ekran resmi alarak attım)Alıntıyı görüntüle
Beyaz da güzelmiş baya pembe de böyledir inşallah hayırlı olsun hocam(kalite düşmüş olabilir, server fotoğrafın kalitesi ve boyutu fazla olduğu için kaydetmedi ekran resmi alarak attım)Alıntıyı görüntüle
Geçer büyük ihtimal, fakat bir sorum olacak ESC tuşu tırnak olarak algılanıyor onu nasıl düzeltebilirimbaya iyi ya benimki gümrükte kalırsa çok üzülürüm cidden
Fn esc basmak gerekiyormuş şimdi öğrendim.Geçer büyük ihtimal, fakat bir sorum olacak ESC tuşu tırnak olarak algılanıyor onu nasıl düzeltebilirim