Ekran kartım yanmış mıdır

Reaksiyon skoru
53
Dostlar merhaba yaşadığım yerde sürekli elektrikler gidiyor haliyle bilgisayarda açık oluyor çok değil yazın ortasında aldım bilgisayarı haqqusun i310100f rx6600 lü sistemi geçen oyuna girdiğimde bilgisayar yeşil ekran verdi kapattım açtım düzeldi arkadaşım bunun elektrikelrin gitmesi yüzünden ekran kartının yanmış olabileceğini söyledi bende size bi soruyum dedim haftada en az 2 3 kere gidyor elektrik en az 1 kerede bilgisayar açıkken denk geliyor sizce ekran kartı yanmış mıdır?

silindi

Son düzenleme:
Dostlar merhaba yaşadığım yerde sürekli elektrikler gidiyor haliyle bilgisayarda açık oluyor çok değil yazın ortasında aldım bilgisayarı haqqusun i310100f rx6600 lü sistemi geçen oyuna girdiğimde bilgisayar yeşil ekran verdi kapattım açtım düzeldi arkadaşım bunun elektrikelrin gitmesi yüzünden ekran kartının yanmış olabileceğini söyledi bende size bi soruyum dedim haftada en az 2 3 kere gidyor elektrik en az 1 kerede bilgisayar açıkken denk geliyor sizce ekran kartı yanmış mıdır?
Düzeldiyse kafana takma pek, akım korumalı priz al ama

Akım korumalı priz kesinlikle al, 200-300TL'den kaçayım derken 5 haneli zararlara uğrama.

UPS al, her türlü akım koruması var UPS'lerin. Ayrıca Elektrik kesintisinde PC'yi kapanmadan da tutar bir kaç dakika.

Elektriğin çok gitmesi bilgisayar açısından çok tehlike oluşturmuyor, asıl tehlike elektrik altyapısının kötü olması. Elektrik altyapısı iyi ise kesintililer çok sorun yapmaz ama alt yapı kötü ise UPS alman iyi olur.

kanka babam direkt çalıştığı yerden getirmiş asansörlere özel ups
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman buda 10 dk üstünde tutar
İyi knk beleşse mük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,705
Üyeler
188,150
Son üye