Çözüldü✓ PC'yi açtım sigorta attı!

Bilgisayarcıya götürdüm psu patladı sorun ordaymış dediğiniz gibi. Öbür parçalarına bir şey olduysa diye soruyorum yani test edelim diye illaki almam gerekiyormuş tamam onu anladım ama bari hdd yi söküp denenmez mi? Birde corsaır 450w önerdi bendeki 650w'ttı o değer gerçek değil diyor tamam bende çok kaliteli demiyorum ama ilerde upgrade yaparsam 650w olsun diye sizce 450 yeterli olur mu? İlerde Ryzen 5, 3050 gibi bir upgrade olduğunda 450w yeterli gelir mi kafam çok karıştı yakındada bir indirim var mı bildiğiniz? Yoksa 1200 TL verip corsair 450w mı alayım bilgisayarcıdan?
O bilgisayarcıdan uzaklaş kendin bir psu al takması basit zaten.

Diğer parçalar çalışır mı? Onlarada zarar verdiyse diye korkuyorum
çalışıp çalışmadığını siz test edeceksiniz bilgisayarcıda yedek psu varsa takıp bakın
sonra bilgisayarcıdan uzaklaş sizi kazıklicak gibi duruyor
bu psuyu alın kendiniz takın

Diğer parçalar çalışır mı? Onlarada zarar verdiyse diye korkuyorum
Arkadaşın falan yok mu ? Anakartı sök gidip psusunda dene.Sigorta attıysa zarar vermemiştir büyük ihtimal.

çalışıp çalışmadığını siz test edeceksiniz bilgisayarcıda yedek psu varsa takıp bakın
sonra bilgisayarcıdan uzaklaş sizi kazıklicak gibi duruyor
bu psuyu alın kendiniz takın
Takmadı, dedim bi denesek diye ama illa alacan dedi psuyu ben tüm parçaları sök tak nasıl yapıcam ki ben sadece ekran kartı işlemci ram'lerle ilgileniyorum. Bu arada bir şey soracaktım ilk çalıştırdığımda klavye ışıkları yandı mouse yanmadı birde ekran gelmedi burdan diğer kartlara bir şey olup olmadığını anlayabilir miyim?

Arkadaşın falan yok mu ? Anakartı sök gidip psusunda dene.Sigorta attıysa zarar vermemiştir büyük ihtimal.
arkadaşının ankartını söküp kendisinin anakartına gerek yok arkadaşının psunu çıkarıp takarsa daha kolay ve pratik yöntem olur ne gerek var hocam büyütmeye

Arkadaşlarımın bilgisayarları yok ki olsa bile ben söküp takmayı bilmiyorum.

Hocam
Takmadı, dedim bi denesek diye ama illa alacan dedi psuyu ben tüm parçaları sök tak nasıl yapıcam ki ben sadece ekran kartı işlemci ram'lerle ilgileniyorum. Bu arada bir şey soracaktım ilk çalıştırdığımda klavye ışıkları yandı mouse yanmadı birde ekran gelmedi burdan diğer kartlara bir şey olup olmadığını anlayabilir miyim?
Bütün parçaları tek tek çıkartıp bilgisayarı çalıştırmayı deneyin.

arkadaşının ankartını söküp kendisinin anakartına gerek yok arkadaşının psunu çıkarıp takarsa daha kolay ve pratik yöntem olur ne gerek var hocam büyütmeye
Ben ne dedim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,965
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri