Windows için en iyi antivirüs programı ?

Litvain

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba.

Bayadır antivirüs programı kullanmıyorum, her zaman virüs işleriyle uğraştığım için bilgisayarıma 2 3 günde bir format atıyorum, Kullandığım disk samsung evo 500 gb ssd bu yüzden temiz bir format atıp düzgün kullanacağım fakat antivirüs programlarından baya uzağım, Hangi antivirüs programını kullanmalıyım ?

@Abdullah Hacıgül Yardımcı olursan çok sevinirim?

Son düzenleme:
Sistemin iyi ise Kasper veya Bitdefender yükle, Hafif bir program istiyorsan Webroot çok iyi.

Arkadaşlar merhaba.

Bayadır antivirüs programı kullanmıyorum, her zaman virüs işleriyle uğraştığım için bilgisayarıma 2 3 günde bir format atıyorum, Kullandığım disk samsung evo 500 gb ssd bu yüzden temiz bir format atıp düzgün kullanacağım fakat antivirüs programlarından baya uzağım, Hangi antivirüs programını kullanmalıyım ?

win10 kullanıyorsan eğer bence gerek yok, windows' ta otomatik defender geliyor ben gerek duymuyorum açıkcası bilgisayarı yoruyor.

Arkadaşlar merhaba.

Windows 10 un kendi antivirusu var ama başka indirmek istiyosan ücretli almanı tavsiye ederim yoksa bir işe yaramaz

Ben Windows Defender bile kapattim. Anti Virusler bence virusleri cagiriyor :D :D :D. Saka bi yana babamda bende hicbir anti virus programi kullanmiyoruz ve bilincli kullaniciyiz. Hayatimda bilgisayarima hic virus bulasmadi. Babam laptopunu 4 yildir sorunsuz kullaniyor. Bende PCmi 3 yildir kullaniyorum. Hergun 7/24 acik.

eset tavsiye ederim

Ben nod32 kullanıyorum, memnunum.

Sistemin iyi ise Kasper veya Bitdefender yükle, Hafif bir program istiyorsan Webroot çok iyi.
İşlemcimiz aynıymış :D Comodo kurdum çok güzel bilgisayarı yormuyor piyasanın en iyisi diyolar araştırdım baya

Arkadaşlar merhaba.

bilgisayarında riskli bir şey yapmıyorsan antivirüs programına çok gerek yok bence :)

Yorumlarınız için saolun arkadaşlar. Comodo kurdum herkese öneririm baya araştırdım bilgisayarı yormuyor çok kullanışlı

İşlemcimiz aynıymış :D Comodo kurdum çok güzel bilgisayarı yormuyor piyasanın en iyisi diyolar araştırdım baya
Comodo bir Türk firmasının yazılımıdır ve iyidir ama Kasper ve Bitdefender kadar değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,055
Üyeler
187,141
Son üye
hobserkan
Geri