dinoraptzor.org virüsü

İlk olarak zamanlanmış görevlerdeki şeyleri temizleyin ve temiz önyükleme yapıp sistemi yeniden başlatın. Sonrasında ise aktif zararlı varsa durdurması için Rkill ile zararlıları inaktif hale getirin ve AdwCleaner ve Comodo Hijack Cleaner ile sistemi taradıktan sonra Zemana AntiMalware ile taratın.

https://support.microsoft.com/tr-tr/help/929135/how-to-perform-a-clean-boot-in-windows

RKill İle Zararlıları İnaktif Hale Getirme

Comodo Hijack Cleaner ile Tarayıcı Zararlıları Temizliği

Zemana Anti Malware: Premium ve Ücretsiz Malware Temizleme Programı

Yukarıdakileri yaptıktan sonra komut istemini yönetici olarak açıp aşağıdaki komutları sırasıyla girin.

Kod panoya kopyala
ipconfig /flushdns

ENTER

Kod panoya kopyala
ipconfig /release

ENTER

Kod panoya kopyala
ipconfig /renew

ENTER

alıntı technopat

2 adet buldu regedit ve system 32 nin regedit düzenleyen bölümünde. Daha taratmaya devam ediyorum son sonucu atarım.
ve bu sitenin açılması için explorer.exe den bağlanıyor. Regedite eklenen bir görev yani, bunu ekleyen kodu buldum bilgisayarım içerisinde inceliyorum biraz. XML ile yazılmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk olarak zamanlanmış görevlerdeki şeyleri temizleyin ve temiz önyükleme yapıp sistemi yeniden başlatın. Sonrasında ise aktif zararlı varsa durdurması için Rkill ile zararlıları inaktif hale getirin ve AdwCleaner ve Comodo Hijack Cleaner ile sistemi taradıktan sonra Zemana AntiMalware ile taratın.

https://support.microsoft.com/tr-tr/help/929135/how-to-perform-a-clean-boot-in-windows

RKill İle Zararlıları İnaktif Hale Getirme

Comodo Hijack Cleaner ile Tarayıcı Zararlıları Temizliği

Zemana Anti Malware: Premium ve Ücretsiz Malware Temizleme Programı

Yukarıdakileri yaptıktan sonra komut istemini yönetici olarak açıp aşağıdaki komutları sırasıyla girin.

Kod panoya kopyala
ipconfig /flushdns

ENTER

Kod panoya kopyala
ipconfig /release

ENTER

Kod panoya kopyala
ipconfig /renew

ENTER

alıntı technopat
Zamanlanmış görev ne oluyor tam olarak ?

ve bu sitenin açılması için explorer.exe den bağlanıyor. Regedite eklenen bir görev yani, bunu ekleyen kodu buldum bilgisayarım içerisinde inceliyorum biraz. XML ile yazılmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zamanlanmış görev ne oluyor tam olarak ?
1 dk araştırıp bunları buldum nerdeyse tüm çözümü 2 farklı yöntem ile yazdım daha anlamam yani anladığım bir konu değil. Kendin araştırabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,105
Üyeler
188,879
Son üye
dlzdma
Geri