HAZIR TOPLAMA PC ÖNERİ

aynı bütçede vok savior çıkmıltı büyük ihtimalle bitmiştir ama stok durumunu sor sen yine de

bence bu fiyata idare eder

Aslında Bütçem 6-7 arası biliyorum tek tek toplasam daha iyi ama uğraşmak istemedim tek tek toplasam aklimda amd ryzen 5 5600g var toplam o da 6800 buluyor tek topladiğim da onun yerine ekran kartli sistemmi önerirsiniz

Aslında Bütçem 6-7 arası biliyorum tek tek toplasam daha iyi ama uğraşmak istemedim tek tek toplasam aklimda amd ryzen 5 5600g var toplam o da 6800 buluyor tek topladiğim da onun yerine ekran kartli sistemmi önerirsiniz
Hocam o fiyatlara ekran kartlı sistem pek mantıklı değil. 5600g çok güzel bir işlemci bu arada. Ilerde ekran kartı takarsan 3060 a kadar destekler diye biliyorum. Ama ikinci el bulabilirsin o fiyatlara.

2 el yanaşmak istemiyorum açıkçası kimseye güven olmuyor :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o fiyatlara ekran kartlı sistem pek mantıklı değil. 5600g çok güzel bir işlemci bu arada. Ilerde ekran kartı takarsan 3060 a kadar destekler diye biliyorum. Ama ikinci el bulabilirsin o fiyatlara.
bu arada merak ettiğim apu işlemciye ekran karti takinca islemcinin icindeki grafik karti boşami çikiyor

2 el yanaşmak istemiyorum açıkçası kimseye güven olmuyor :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada merak ettiğim apu işlemciye ekran karti takinca islemcinin icindeki grafik karti boşami çikiyor
Evet hocam ikisini bir arada mı kullanmak istiyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,383
Üyeler
186,475
Son üye
İsobaşkan
Geri