Epin sitelerine güvenemiyorum bilmiyorum.bence değer hem seriyi tamamlamış olursun ama etailde 190a god of war da var yoksa onu alman daha mantıklı olur
Ben AC: Valhalla'yı sevdim, çok hoşuma gitti. Assassin's Creed hayranı falan değilim, gidip de "oyunun mantığını bozmuşlar"cılar gibi çok takmam serinin kemik yapısına. O yüzden son üçlemeyi (Origins, Odyssey, Valhalla) beğendim ve bana daha zevkli geldi serinin diğer oyunlarından. AC: Valhalla da aralarında en çok ilgimi çeken, sevdiğim ve önereceğim bir oyun oldu. Kütüphaneniz zaten iyi seviyedeyse, çok fazla kült oyun eksiğiniz falan yoksa öncelik vermeniz gereken, alınabilir. Zaten yakın zamanda zamlar kapıya dayanacak gibi duruyor, şu zamanda yüksek bütçeli bir oyunu 180TL'ye bulmak nimet gibi bir şey.AC: Valhalla 180 TL değer mi? Origin ve Odyssey var. 20 TL bile benim için önemli bir para. Yani bu Steam 3 5 oyun almak mı yoksa seriyi tamamlamak mı?
Hikayeli oyunları seviyorum.
@MeynnZenith Kült oyundan kastın hangi oyunlar? Kütüphanem öyle çok dolu dolu değil.Sence 1 oyun mu yoksa 3-5 oyun mu?
Mesela RDR 2, Metro Exodus, God of War, The Witcher vb. gibi adını çok duyduğumuz, hemen herkesin bildiği, oynadığı ya da oynaması gerektiği düşünülen yapımlar.@MeynnZenith Kült oyundan kastın hangi oyunlar? Kütüphanem öyle çok dolu dolu değil.
God of War harici saydıkların var.Mesela RDR 2, Metro Exodus, God of War, The Witcher vb. gibi adını çok duyduğumuz, hemen herkesin bildiği, oynadığı ya da oynaması gerektiği düşünülen yapımlar.
O zaman sizin kendi kararınız alıp almamak. God of War beğendiğiniz ve ilginizi daha çok çeken bir oyunsa ve bütçeniz yetiyorsa God of War almanızı tavsiye ederim. AC: Valhalla daha çok ilginizi çekiyorsa onu almanızı tavsiye ederim. Burada konu tamamen sizin fikrinize kalmış.God of War harici saydıkların var.
büyükse 1 oyun 3 5 oyundan her türlü daha iyidir mesela rdr gow ac 3 indie oyundan iyidir benceEpin sitelerine güvenemiyorum bilmiyorum.
Sence 1 oyun mu yoksa 3-5 oyun mu?
Son olarak sence Valhalla almak mı yoksa 3-5 farklı oyun almak mı?O zaman sizin kendi kararınız alıp almamak. God of War beğendiğiniz ve ilginizi daha çok çeken bir oyunsa ve bütçeniz yetiyorsa God of War almanızı tavsiye ederim. AC: Valhalla daha çok ilginizi çekiyorsa onu almanızı tavsiye ederim. Burada konu tamamen sizin fikrinize kalmış.
Genel olarak soruyu cevaplamak gerekirse de ben AC: Valhalla'nın 180TL ile alınabileceğini ve gelecekte pişman olmamak için bu fiyata alınması gerektiğini düşünüyorum.
ben de hiç güvenmiyodum bugün bir arkadaş paylaşmış 190 a gow aldım cesaret edipEpin sitelerine güvenemiyorum bilmiyorum.
Sence 1 oyun mu yoksa 3-5 oyun mu?