yeni mousepad aldım h.o/g.o

bence mousepad almana gerek yoktu youtubedeki mousepad yıkama videolarını yap çok iyi kaymaya başlar Mousepadin kaliteli
yıkadım zaten daha önce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 yılda içinden geçilmiştir o mousepadin deforme oldu büyük ihtimalle yıkamayla düzelceğini sanmıyorum
hocam sizce 250ye kötü mü olmuş masayı kaplarsa daha düzenli durur vs diye de düşündüm

3 yılda içinden geçilmiştir o mousepadin deforme oldu büyük ihtimalle yıkamayla düzelceğini sanmıyorum
delip deşmediyse bence düzelir bendede 5 6 yıllık mousepad var hiç kaymıyodu bi yıkadım baştan sona kadar kaymaya başladı çok rahat vuruşlar atıyorum artık

Sizin dediğiniz Razere geçince çıkan fark control olmasından dolayı
knk bundan önce porgenin üstünde xtrfy serip kullandım cahil değilim yüzeyleri aynı gözükse de belirgin fark var razer daha sert

Her ikisini kullaniyorum ikizide guzel

yıkadım zaten daha önce

hocam sizce 250ye kötü mü olmuş masayı kaplarsa daha düzenli durur vs diye de düşündüm
Fairy Çok güzel kayganlaştırıyor fairy ve şampuan ile yıka kayganlaşır

yıkadım zaten daha önce

120x60 almışsın millet sana 90x40 öneriyor. masayı tam kapladıysa güle güle kullan xrades gayet güzel mousepad. siyah olması bence daha iyi sade şeyleri seviyorum

120x60 almışsın millet sana 90x40 öneriyor. masayı tam kapladıysa güle güle kullan xrades gayet güzel mousepad. siyah olması bence daha iyi sade şeyleri seviyorum
Kişiden kişiye değişir o kadar para verip boş sade şey almam🙂

sağolasın hocam içime ufak bi kurt düşmüştü

Geri