🔥İndirim Gamerpay indirim için son gün !!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Matt Murdock

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,599
Bildiğiz üzere Gamerpay'da 15 euro ve üstü CSGO skini alırsanız 10 euro indirim veriyordu.
Gamerpay'da 15 euro üzeri 10 euro indirim için son gün, diğer günlerden itibaren 35 euro üstü 10 euro indirim olarak değişecek, almayanlar alsın.
Not = Referans linki olmadan girmeyin. Paylaşım yasak diye paylaşmıyorum.

Ref linki vermediğim halde benim iki konum kapandı dostum. :)

indirimi nasıl alıyoruz bir de steam hesabıyla giriş yaptırıyor site güvenilir değil mi

indirimi nasıl alıyoruz bir de steam hesabıyla giriş yaptırıyor site güvenilir değil mi
Site güvenilir. Birinin referans linkiyle girince otomatik veriyor. Özelden yazarsan verebilirim.
Sepete 15 euro üstü ekleyince iniyor fiyatı.

Hocam şimdi 15 euroluk skin i 5 euro ödeyerek alıp daha sonra normal fiyatından 15 eurodan satabilir miyiz yani
bide bunu tekrar nakite çevirebilir miyiz

Hocam şimdi 15 euroluk skin i 5 euro ödeyerek alıp daha sonra normal fiyatından 15 eurodan satabilir miyiz yani
Evet yapabilirsin. İstersen kyc onayı yapıp aynı siteden komisyonsuz satarak parayı önce cüzdana sonra da ibana çekebilirsin. Veya direkt Bynogame'de satarsın fakat komisyon alır. İstersen de Steam pazar'da satıp oyun alırsın.

Evet çevirebilirsiniz hocam.

hocam ref linki atar mısınız ? bi de istediğimiz skini 15 euro üstü alıp sitede satabilir miyiz yoksa steamde satmak daha mı karlı
Bynogame ile steam karı eşit diyebilirm fakat aynı siteden satarsan hiç komisyon kesmez yani daha karlı olur fakat o sitede satmak için KYC onaylaman gerekli, ben onayladım.

hocam ref linki atar mısınız ? bi de istediğimiz skini 15 euro üstü alıp sitede satabilir miyiz yoksa steamde satmak daha mı karlı
Özelden attım sitede satış yapmak daha mantıklı olacaktır fakat kyc de yapmak zorundasınız.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,676
Üyeler
186,225
Son üye
alejandrocelik
Geri