Gow wn az 500 olur elden ring de 300 tl ön siparişti şuan 600 onada zam gelirbu ikisini almak istiyorum fakat şuan param yok zam gelir mi ?
elden ring önsipariş mi şu anGow wn az 500 olur elden ring de 300 TL ön siparişti şuan 600 onada zam gelir
Playstation genellikle eski oyunlara zam yapmıyor ama yurt dışından alınma ve bu steamin kuru yükseltme olayına karşılık 499 TL yapabilir dediğiniz gibi Elden Ring'e zam geleceğini pek düşünmüyorum hocam pahalı zatenGow wn az 500 olur elden ring de 300 TL ön siparişti şuan 600 onada zam gelir
god of warbende şimdi days gone mı alsam god of war mı kararsızım
days gone 92 god of war 185
god of war alırsam steam den oyun almayacağım
knk 600 liraya oyun mu alınır ya bilmiyorum ben mi çağ dışı kaldımbu ikisini almak istiyorum fakat şuan param yok zam gelir mi ?
alınır bence indirim olmazsa oynamak istediğin bir oyunsa alıyosun. İşe başlayayım o zaman cod mw2 forza 5 premium falan alacağımknk 600 liraya oyun mu alınır ya bilmiyorum ben mi çağ dışı kaldım![]()
hocam yapmayın 2 oyuna 2000tl'mi verceksinizalınır bence indirim olmazsa oynamak istediğin bir oyunsa alıyosun. İşe başlayayım o zaman cod mw2 forza 5 premium falan alacağım
Forza 5 gamepasste var hocamalınır bence indirim olmazsa oynamak istediğin bir oyunsa alıyosun. İşe başlayayım o zaman cod mw2 forza 5 premium falan alacağım
var biliyorumda kütüphane ye ekleyeceğimForza 5 gamepasste var hocam
indirimlerde alacağım ben kütüphaneme ekliyorumhocam yapmayın 2 oyuna 2000tl'mi verceksiniz
İyi hocam hayırlı olsunvar biliyorumda kütüphane ye ekleyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
indirimlerde alacağım ben kütüphaneme ekliyorum