Şimdi benim güzel dostum eğer doğru ekipmanla oynuyorsan (pc yeni demişsin, umuyorum fps yüksektir ve ekran 120hz üstüdür) geriye kritik kalan ekipman fare. Fare iyiyse güzel. Muhtemelen yüksek dpi ile oynuyorsun, bu kötü bir fikir.
Ben valoyu 800dpi*0,29 sens ile oynuyorum sen 35-45 aralığına da bakabilirsin. Normalde ingilizce videolar öneririm ama ingilizce düzeyini bilmediğim için türkçe bir video bırakıyorum, dpi ayarını yap kesinlikle. Eğer videodan verim alamazsan yaz, sana bir metot anlatmayı deneyeceğim
Dpi ayarladıysan güzel, sıra oyunun temellerini öğrenmekte, düşük eloda aimin ne kadar iyi olursa olsun oyunun temellerini bilmeden çok yükselemezsin, game sense geliştirmek müthiş derecede önemli. Bu bir günde olacak bir şey değil maalesef. Bunu en iyi şekilde geliştirmek için maç tekrarlarını izleyip ne yanlış gitti, nasıl daha iyi giderdi diye düşünmek. Neyi iyi yaptım sorusu da önemli, doğru yaptığın şeyleri benzer koşullarda tekrarlamak istersin.
Şimdi gelelim aim meselesine, dpi ve sens ayarından sonra bu videoya geçebilirsin. Aim training konusunda Hellian kesinlikle çok iyidir, söylediklerini iyi dinlemeni tavsiye ederim.
Bunlar seni rahatlıkla gold eloya atmaya yetecektir, gold elodan sonrası da biraz zaman ayırmaya bakar ama zaman ayırıyor gibisin. Sormak istediğin şeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olurum. Şimdiden iyi oyunlar.