Elden Ring çökme sorunu

Reaksiyon skoru
28
Hayırlı akşamlar arkadaşlar param olmadığı için torrentten elden ring indirdim fakat oyun biraz ilerledikten sonra donuyor ve çöküyor sebebi ne olabilir.

(Lütfen yorumlarınızda torrentten indirirsen böyle olur , emek hırsızlığı yapma vs yazmayın param olsa zaten alırım teşekkürler.)

Şimdi torrentten indirmiş olman 1. nedeni olabilir bunun, niye öyle demeyelim ki, hiç bilgi de vermemişsin sisteminle alakalı vs.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar param olmadığı için torrentten elden ring indirdim fakat oyun biraz ilerledikten sonra donuyor ve çöküyor sebebi ne olabilir.

(Lütfen yorumlarınızda torrentten indirirsen böyle olur , emek hırsızlığı yapma vs yazmayın param olsa zaten alırım teşekkürler.)
dostum şimdi öncelikle oyunla alakalı bize verdiğin tek bilgi torrentten indirdiğin ve oyunun adının elden ring olduğu ne bir hata çökmesiyle alakalı ss ne sistemine dair bir şey ne de hangi durumlarda yaşadığına dair bir şey yazmamışsın ve bizden torrentten indirdiğin için yargılamamazı istiyorsun iyi güzel diyonda elimizdeki tek bilgi torrentten indirdiğin biraz daha detaylı anlatırsan yardımcı olabiliriz ama bu şekilde hiçbir işe yaramaz

Aynı olay bende de oluyor ben de torrent indirdim bazı yerlerde ses kesilip oyun kapanıyor aniden
Sistem:
RX 6500XT
Ryzen 3 1300x
16 ram
600w power 80plus
windows 10

Geri