TeşekkürlerBen görevi tamamladım arkadaşlar. Eğer beğenmezsem isteyene gönderebilirim xr
TeşekkürlerBen görevi tamamladım arkadaşlar. Eğer beğenmezsem isteyene gönderebilirim xr
Kanka son bir adet kalmıştı. Almak istersen özelden yazEğer alan olursa ondan alabilirim bu arada ben de istiyordum ya![]()
beğenmezsen sıraya ilk beni yaz direkt alayımBen görevi tamamladım arkadaşlar. Eğer beğenmezsem isteyene gönderebilirim xr
en son baktığımda buradakinde 1000 tlydiÖnceden satamayan bimlerde kalan ürünler, adres verirsen forum polisi adresinden alır arkadaşıHer yerde yok arkadaşlar herkes heyecan yapmasın, bu fiyata alınır bu arada.
Ben 650tl ye aldım 900tl ye sattımMerhaba arkadaşlar dün bim marketine elektronik dolabına bakmaya gitmiştim. SteelSeries Arctic 3 kulaklık 674 TL ye indirime girmiş.Dün arkadaşta kulaklığı inceleme şansım oldu. Bu fiyat bandında alınabilir gibi. Link soracak arkadaşlar link mahallenizin bim marketi![]()
Bimde ki çalışan cocukta aynısını söyledi al abi satarsın ucuz diyorBen 650tl ye aldım 900tl ye sattım
Hayır diğer illerde var deseydin keşkeAynı mağaza içinde 2 adet var fiyatı 1000 TL, çalışana sordum indirimi yok dendi doğru mudur ?
Dedim fakat bir sonuç çıkmadı , camekana 999 TL diye de yazılmış. Cloud 2 yerine alacaktımHayır diğer illerde var deseydin keşke
belli maağazalarda toplayıp yapılyorlar indirimiMerhaba arkadaşlar dün bim marketine elektronik dolabına bakmaya gitmiştim. SteelSeries Arctic 3 kulaklık 674 TL ye indirime girmiş.Dün arkadaşta kulaklığı inceleme şansım oldu. Bu fiyat bandında alınabilir gibi. Link soracak arkadaşlar link mahallenizin bim marketi![]()