🔥İndirim SteelSeries Arctic 3 Bim'de 674 TL

SadeceSeyf

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,390
Merhaba arkadaşlar dün bim marketine elektronik dolabına bakmaya gitmiştim. SteelSeries Arctic 3 kulaklık 674 TL ye indirime girmiş.Dün arkadaşta kulaklığı inceleme şansım oldu. Bu fiyat bandında alınabilir gibi. Link soracak arkadaşlar link mahallenizin bim marketi :D

Önceden satamayan bimlerde kalan ürünler, adres verirsen forum polisi adresinden alır arkadaşı :) Her yerde yok arkadaşlar herkes heyecan yapmasın, bu fiyata alınır bu arada.

O fiyata alinabilecek kulakliklardan kendim kullaniyorum cok memnunum kablo uzunlugu olsun kablonun telefona falan uygunlugu olsun rahatligi olsun kaliteli

Önceden satamayan bimlerde kalan ürünler, adres verirsen forum polisi adresinden alır arkadaşı :) Her yerde yok arkadaşlar herkes heyecan yapmasın, bu fiyata alınır bu arada.
Adresinden alır arkadaşı derken ?

Hocam espri yaptım, yani hangi bim olduğunu söylerseniz birisi gider kulaklığı satın alır.
Yeni yasa bu kadar hızlı olamaz dedim :D Tekirdağ da yaşayan varsa alabilir. Ya da ibana atsın ben alayım kaldıysa :D

Aslında bim e gelen ürünleri almasak genellikle fiyatları düşüyor. Örn: masa

Bu fiyata gerçekten çok iyi bir kulaklık

Aslında bim e gelen ürünleri almasak genellikle fiyatları düşüyor. Örn: masa
Bu arada dün satılmadığı için indirim yapıldı dedi çalışan arkadaş haklısınız. Bu fiyattanda satılmaz ise depoya kaldırılacakmış

Hocam yeni mi gördünüz bimde? bi 2 gün önce bakmıştım yoktu
Ben de bakayım belki vardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,102
Üyeler
197,126
Son üye
Emirh4nn
Geri