Çözüldü✓ Hz Oyun İçinde Düşük

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,965
Monitörüm 180hz, overclock açık ve 180fps alabiliyorum. Masaüstünde 180hz ancak oyuna geçince 144 e sabitleniyor. Fresync kapatmak da işe yaramadı.
Laptop: Monster Abra A7 V13.1
Monitör: Gigabyte G24F-2

Sorun: Laptop ekranı 144hz olduğu için önceden başlatma konutlarına freq 144 yazmışım.
Çözüm: Freq 180 yazdım :)

Son düzenleme:
Oyun ayarlarında sınırlandırma vardır. Bakmanızı öneririm.

Dikey eşitlemeyi (VSYNC) ayarını kapa. Büyük ihtimalle o kısıtlıyor...

Dikey eşitlemeyi (VSYNC) ayarını kapa. Büyük ihtimalle o kısıtlıyor...
Oyun ayarlarında dikey eşitleme kapalı, açık olsa dahi max fps in 180 e sabitlenmesi gerekmez mi? Fresync kapatmak da işe yaramadı. Bu arada videoda sağ üstteki gösterge monitörün sayacı.

fps_max 500 yap bir. Sen kısıtladın mı kendin anlayamadım tam. Monitörün sayacına gerek yok bu arada. Garipps

fps_max 500 yap bir. Sen kısıtladın mı kendin anlayamadım tam. Monitörün sayacına gerek yok bu arada. Garipps
Ben max 190 yaptım, zaten cs nin sayacı 144 üstü fps gösteriyor sadece kurcalarken açtım ve oyun sekmesini açar açmaz 144e sabitlendiğini gördüm. Videoda da görülebilir alt tab atınca 180 oluyor. Oyun içinde monitör menüsünü açınca 144 yazıyor, kendi kendine hz düşürüyor sıkıntı fps değil.
Yine yazar denerim dostum ancak çözeceğini sanmıyorum, videoyu izlemediysen izlemeni rica edebilir miyim? Sesini kısarak aç istersen biraz fan gürültüsü var.

Ben max 190 yaptım, zaten cs nin sayacı 144 üstü fps gösteriyor sadece kurcalarken açtım ve oyun sekmesini açar açmaz 144e sabitlendiğini gördüm. Videoda da görülebilir alt tab atınca 180 oluyor. Oyun içinde monitör menüsünü açınca 144 yazıyor, kendi kendine hz düşürüyor sıkıntı fps değil.
Yine yazar denerim dostum ancak çözeceğini sanmıyorum, videoyu izlemediysen izlemeni rica edebilir miyim? Sesini kısarak aç istersen biraz fan gürültüsü var.
Internette bulursun cs nin baslangic kodlarina hz ile alakali yazilan kodlar vardi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,581
Üyeler
188,129
Son üye
uunalir
Geri