❌İndirim Bitti! RAZER Blackwidow V3 Gaming Klavye Siyah 1389TL🔥🔥

ImToretto

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,131

Teknosa ve MediaMarkta Buldum akakçeden baktığımda 1800TL'lere satılıyordu uygun olarak gördüm. Kullanan arkadaşlar varsa bir sıkıntısı vs.(Kronik Sıkıntı Gibi) Altta belirtebilirler.

Bu aynı ürün olması lazım daha uygun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu aynı ürün olması lazım daha uygun
tükenmiş dün birisi paylaşmıştı

Teknosa ve MediaMarkta Buldum akakçeden baktığımda 1800TL'lere satılıyordu uygun olarak gördüm. Kullanan arkadaşlar varsa bir sıkıntısı vs.(Kronik Sıkıntı Gibi) Altta belirtebilirler.
itopyada 600 e satıldığında aldım sonra siparişi iptal etmiştim keşke alsaydım seside güzel :D

itopyada 600 e satıldığında aldım sonra siparişi iptal etmiştim keşke alsaydım seside güzel :D
:( Sesi bence de güzeldir. 600TL'ye hala satılsa klavyem olmasına rağmen alırdım 2. klavye olarak :D

Arkadaslar klavye sessiz midir? Membran degil di mi? Sesinden rahatsiz oluyorum ben ama, normalde ondan membran dusunuyordum, klavye ihtiyacim var iyi ve sessiz derseniz alabilirim bunu.

Itopya'dan 600 TL'ye alanlardanım 🙋🏻‍♀️
Arkadaslar klavye sessiz midir? Membran degil di mi? Sesinden rahatsiz oluyorum ben ama, normalde ondan membran dusunuyordum, klavye ihtiyacim var iyi ve sessiz derseniz alabilirim bunu.
Aşırı sesli bir klavye. Bildiğin daktilo 😄

Son düzenleme:
Bu fiyata asla alınmaz xpg summoner stopu bekleyin ya da amazonda indirimde olan cooler master mekanik klavyelere bakın

Şu eski konuları hortlatan arkadaşlar .... Kasımın konusu üzerinden 1.5 ay geçmiş arkadaşlar lütfen mesaj atmadan önce son mesajın ne zaman gönderildiğine bakın..

Klavyeyi kullanıyorum 1 senedir bazı tuşlarının switchlerinin ömrü bitti sanırım eski sesi yok çok farkli basım hissiyatı veriyor a d z tuşları garantiye yollicam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,638
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri