Oyun oynamaktan sıkıldım

panizher

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
954
Oyun oynamaktan sıkıldım artık sanki eskiden saatlarce oynardim sıkılmazdım hiç ama hiç annem bile kaldiramazdi oyundan 1 yil oncesine kadar ama artık sıkılıyorum valorant oynuyorum ondanda sıkıldım sanırım steamda baya oyun var alıp indirip 5-10 dk girip çıkıyorum öneriniz varmı ve ya yaşayan varmı bu olayı :( 18 yaşım var

Oyun oynamaktan sıkıldım artık sanki eskiden saatlarce oynardim sıkılmazdım hiç ama hiç annem bile kaldiramazdi oyundan 1 yil oncesine kadar ama artık sıkılıyorum valorant oynuyorum ondanda sıkıldım sanırım steamda baya oyun var alıp indirip 5-10 dk girip çıkıyorum öneriniz varmı ve ya yaşayan varmı bu olayı :( 18 yaşım var
Witcher 3'ü tekrar oyna :D

Aa ben. Bende zorluyırum kendimi. Yeni şeylere başlamak yorucu geliyo daha çok ben bi kaç saat geçirince devamı geliyo ama genellikle bende

Gel LoL oynayalım sana 10 win kazandıralım sonra seni gold eloya teslim edelim

Gta san andreas Hot coffee oyna

Warzone 2 çıkıyor Güncel online bir oyun .

dostum zaman zaman insanın içine gelir öyle oyun çok hızlı dopamin salgılatabilecek bir şey bir kaç hafta uzak dur oynayasın gelicek

Normal, aynısını ben de yaşıyorum. Farklı tip oyunlara yönelebilir veya daha iyisi faydalı dergi vs okuyabilirsin. Mesela ben arada bir dergi okurum sonra gider biraz oyun oynarım, iyi gelir. Valodan vs sıkıldıysan war thundera bakabilirsin , benim oynama tutkumu biraz canlandıran bir oyundur kendisi.

Warzone 2 çıkıyor Güncel online bir oyun .
Vay call of dutymi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal, aynısını ben de yaşıyorum. Farklı tip oyunlara yönelebilir veya daha iyisi faydalı dergi vs okuyabilirsin. Mesela ben arada bir dergi okurum sonra gider biraz oyun oynarım, iyi gelir. Valodan vs sıkıldıysan war thundera bakabilirsin , benim oynama tutkumu biraz canlandıran bir oyundur kendisi.
Bakacagim tesekkur ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,159
Üyeler
185,228
Son üye
cordelio1912
Geri