JQK3R
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
oyun için alacağım kullandığım mouse çok kötü hocam pirana marka a101 den idareten aldım. hikayeli oyunlar oynuyorum. knight online dısında online oyun oynamıyorum. sizce iş yapar mı bu mouse ?Ne için alıcaksın gayet uygun ama fps için alıcaksan yaklaşma hiç.
Noktalama işareti kullanmadığım için çorba yapmışımKulaklığını aldım ledler gitti ama hala kullanıyorum 1 ay falan oldu mouse unu bilemeyeceğim a101 de satılıyor zaten örgüsünü incele bende razer var ama örgüsü ip ince olduğu için a101 mali 4 yıllık piranha dan erken gitti örgüsü plastik gözüküyor berbat bir görüntüsu var örgüsü sağlamsa al direk düşünme Hepsiburada da ucuzsa merhaba50 ile 50 TL indirim var amazona gerek yok (ordaki işleri bilmiyorum)
Yapaaar fazlasıyla isini görüroyun için alacağım kullandığım mouse çok kötü hocam pirana marka a101 den idareten aldım. hikayeli oyunlar oynuyorum. knight online dısında online oyun oynamıyorum. sizce iş yapar mı bu mouse ?
tamam orauada bi bakayım hocamKulaklığını aldım ledler gitti ama hala kullanıyorum 1 ay falan oldu mouse unu bilemeyeceğim a101 de satılıyor zaten örgüsünü incele bende razer var ama örgüsü ip ince olduğu için a101 mali 4 yıllık piranha dan erken gitti örgüsü plastik gözüküyor berbat bir görüntüsu var örgüsü sağlamsa al direk düşünme Hepsiburada da ucuzsa merhaba50 ile 50 TL indirim var amazona gerek yok (ordaki işleri bilmiyorum)
İş görür alabilirsiniz ama a101'den aldığınızdan bir farkı olmaz.oyun için alacağım kullandığım mouse çok kötü hocam pirana marka a101 den idareten aldım. hikayeli oyunlar oynuyorum. knight online dısında online oyun oynamıyorum. sizce iş yapar mı bu mouse ?
Hocam 150 ye geliyor kuponla amazondan alın
Olurİş görür alabilirsiniz ama a101'den aldığınızdan bir farkı olmaz.
Ne gibi açıklarsanız sevinirim
Reis git al çok takma seni 2-3 yıl daha götürür zaten ben razer aldım 200 verip bı faydasını göremedim açıkçasıo zaman önerebileceğiniz bir mouse var mı hocam pahalı lmamak şartıyla