MSI A520M PRO Ryzen 5. Nesil destekler mi?

Reaksiyon skoru
8
Aşağıda linkte de belirtmiş olduğum MSI A520m Pro anakart özelliklerinde ryzen 3 ve 4 desteği olduğu belirtiyor. Forumda da araştırdığım kadarıyla herhangi bir konu bulamadım. Ryzen 5 5600 veya 5500 destekler mi? Bios güncellemesi ile çözebilir isek almayı düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Destekler, bios güncellemesi ile sorunsuz kullanabilirsiniz. (Tavsiyem B450 dir.)

Destekler, bios güncellemesi ile sorunsuz kullanabilirsiniz. (Tavsiyem B450 dir.)
B450 den uygun fiyata geliyor. Kasım indirimleri sebebiyle almayı düşündüm. Çeşitli sayfalarda bu cihazın 1400-1900 bandında fiyatları mevcut sizce mantıklı mı prime ile 1050 TL ye almak

@MuratTheFounderOfGariban Şu aralar anakart fiyatlarını takip edemedim, bu fiyat bandında daha iyi bi anakart bulabilir mi arkadaş sık sık indirime giren vs.

Aşağıda linkte de belirtmiş olduğum MSI A520m Pro anakart özelliklerinde ryzen 3 ve 4 desteği olduğu belirtiyor. Forumda da araştırdığım kadarıyla herhangi bir konu bulamadım. Ryzen 5 5600 veya 5500 destekler mi? Bios güncellemesi ile çözebilir isek almayı düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Overclock yapma düşüncesi yok ise alabilir

Aslında konu başlığındaki anakart ile bunun arasında kaldım. Bunu önerir misiniz 550 den bir tık daha uygun
B550 alabiliesinn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,733
Son üye
wolweeen
Geri