Öneri Programlama (C++) için laptop önerisi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Bütçe
10.000
Kuzenim üniversiteye gidiyor ve programlama yapabileceği iyi bir laptop istiyor. Aşağıda onun bulduğu bir laptop var ama ben pek anlamadığım için size sormak istedim. Aşağıdaki laptop iyi midir, daha iyileri varsa yazar mısınız?

NOT: Bütçeyi 10K dedim ama 15K'ya kadar çıkabileceğini söyledi. Ancak iTopya, GamingGen gibi yerlerden almaya sıcak bakmıyor, Mediamarkt ve Vatan gibi mağazalardan önerirseniz sevinirim.

Son düzenleme:

ya da hp nin gaming laptobu var ama gtx 1650 ve fiyatı 13k.

Almışken nitro 5 alınmalı.
Ya haklısınızdır ama dediğim gibi Vatan, MediaMarkt gibi yerlerden almak istiyor. İnternet sitelerine güvenemiyor.

bu bütçeye mediamarkt ve vatandan alınırsa internet üzerinde satılanlardan çok daha kötüsü alınır, bir şekilde ikna et bence. Veya parayı sana versin sen al

bu bütçeye mediamarkt ve vatandan alınırsa internet üzerinde satılanlardan çok daha kötüsü alınır, bir şekilde ikna et bence. Veya parayı sana versin sen al
Yok valla olmuyor, yıllardır böyle. PC alırken bile gidip benim imzamdaki sistemden pahalıya GTX 1030 falan almıştı 8GB RAM, 256GB SSD'li :D. Para işiyle de uğraşmak istemiyorum. Onun bana attığı ilk laptop nasıl?

Yok valla olmuyor, yıllardır böyle. PC alırken bile gidip benim imzamdaki sistemden pahalıya GTX 1030 falan almıştı 8GB RAM, 256GB SSD'li :D. Para işiyle de uğraşmak istemiyorum. Onun bana attığı ilk laptop nasıl?
anladım, sorunuza gelirsek hocam kısaca oyun işleriyle uğraşmayacaksa normal yazılım kodlayacaksa her türlü bilgisayar yeter

Ya haklısınızdır ama dediğim gibi Vatan, MediaMarkt gibi yerlerden almak istiyor. İnternet sitelerine güvenemiyor.
Vatana da baktım fakat güzel bir şey yok.alabilirseniz nitroyu alın.

anladım, sorunuza gelirsek hocam kısaca oyun işleriyle uğraşmayacaksa normal yazılım kodlayacaksa her türlü bilgisayar yeter
IdeaPad 3 bir aralar çok duyuyordum. Ama ekran kartı yok ve işlemcisi de iyi mi bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatana da baktım fakat güzel bir şey yok.alabilirseniz nitroyu alın.
Nitro MediaMarkt'ta 20K. O kadar bütçe olmaz.

Hocam yazılım için çok ta iyi bir şeye ihtiayaç yok.o laptopta iyi fakat oyun oynayacaksa keyif almaz.

Buyur bunu al sırtın yere gelmez i5 - 10 nesil ile aynı güçte bir cihaz. Apusuda gayet güçlü

Hocam yazılım için çok ta iyi bir şeye ihtiayaç yok.o laptopta iyi fakat oyun oynayacaksa keyif almaz.
Fiyatına göre nasıl peki sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buyur bunu al sırtın yere gelmez i5 - 10 nesil ile aynı güçte bir cihaz. Apusuda gayet güçlü
İlk attığım IdeaPad modelinden daha mı iyi bu model?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,333
Üyeler
187,660
Son üye
sefler06
Geri