OUHasan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 4,281
Ohoo sen onları baştan desene.. Birazdan hepsi ayağına gelecek.teşekkürler tümel tikel tekilargümantasyon akıl yürütme tümden gelim tüme varım vs de var
Ohoo sen onları baştan desene.. Birazdan hepsi ayağına gelecek.teşekkürler tümel tikel tekilargümantasyon akıl yürütme tümden gelim tüme varım vs de var
Hocam felsefenin tanımı,kelime anlamı,felsefe sözcüğünü ilk kullanan filozof,tarihteki ilk filozof,felsefenin ortaya çıkış tarihi ve yeriyarın sınavım var ne yapmalıyım ezberliyeyimmi yazarakmı çalışayım yotube kanalı öneriniz varmı ?
10.SINIF
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@OUHasan @Gri Caner @Letrion
bütün insanlar ölümlüdür fln varHocam felsefenin tanımı,kelime anlamı,felsefe sözcüğünü ilk kullanan filozof,tarihteki ilk filozof,felsefenin ortaya çıkış tarihi ve yeri
bunları bilirsen diğerleri mantık oluyor zaten
Bizim hoca full yorum veya okuduğunu anlama sormuştu.yarın sınavım var ne yapmalıyım ezberliyeyimmi yazarakmı çalışayım yotube kanalı öneriniz varmı ?
10.SINIF
o niye le ustaBizim hoca full yorum veya okuduğunu anlama sormuştu.
Konu dışı ama bizim hoca herkese sabit 50 veriyor adam ceza yemiş yine aynı
ben daha bugün girdim söylediklerimi bil birde felsefi bilimsel özellikler tarzı bir başlık var rasyonel olma yığılımlı ilerleme falan onuda ezberledinmi 85 üstü garantibütün insanlar ölümlüdür fln var
Çünkü Evren'in Arkhe'si nedir sorusunu ilk kez sormuştur. Cevabında doğadan yararlanmıştır. Doğadan sorular sorup doğayı inceleyerek cevap vermiştir. Dinleri ve mitolojileri eleştirmiştir. Bu yüzden ilk filozof kabul edilir.thales neden ilk filozof olarak kabul edilir? hadi cevapla
evet evet oda var 12 tanemi neydi bayabi alıştırmasını yaptıkben daha bugün girdim söylediklerimi bil birde felsefi bilimsel özellikler tarzı bir başlık var rasyonel olma yığılımlı ilerleme falan onuda ezberledinmi 85 üstü garanti
helal lan yusufiÇünkü Evren'in Arkhe'si nedir sorusunu ilk kez sormuştur. Cevabında doğadan yararlanmıştır. Doğadan sorular sorup doğayı inceleyerek cevap vermiştir. Dinleri ve mitolojileri eleştirmiştir. Bu yüzden ilk filozof kabul edilir.
Knk salla sallayarak 75 aldımyarın sınavım var ne yapmalıyım ezberliyeyimmi yazarakmı çalışayım yotube kanalı öneriniz varmı ?
10.SINIF
sınavda sorsa hoca ben insanlar öyle söylemiştir yazarım bu aradahelal lan yusufi
Ey ahali! Aranan kan bulundu!teşekkürler tümel tikel tekilargümantasyon akıl yürütme tümden gelim tüme varım vs de var