Xbox 360 Gamepad Alınır mı?

İsmetPotter

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
192

Xbox 360 Gamepad alıp pcye bağlamak istiyorum sorunsuz çalışır mı? Bu linkten alınır mı? Bide soru biraz absürt gelebilir ama gamepadlerdeki titreme olayı 360da var mı(oyun zevkimi katlıyor)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Var ama cok titremiyor ve bunlar cakma bir zaman sonra bozulma olabiliyor
Ama bu fiyata bsy olmadigi icin tercih edilir
Butceni artirabilirsen f710 veya kablolusunu al

ben orjinalini kullandım ama alışamadım bu düzene

Xbox 360 Gamepad alıp pcye bağlamak istiyorum sorunsuz çalışır mı? Bu linkten alınır mı? Bide soru biraz absürt gelebilir ama gamepadlerdeki titreme olayı 360da var mı(oyun zevkimi katlıyor)
xbox şuan 360 kolu üretmiyor yani ürün replika. onu alıp 3 ay sonra bozulacağına https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-snopy-rampage-sg-r218-kablolu-ps3-pc-fiyati,83483379.html bunu alırım 3 ay sonra bozulur hiç degilse segment bilgisayara gönderiririm yani o kolu aldıktan sonra tek sorumlu sensin çünkü ürün replika.

bütçe düşükse alınır ama bütçe yükseltebilirsen ikinci el xbox-ps4 kolu illa sıfır istersende f710 vs. bakabilirsin

çakma bu orjinal 2. el alabilirsin

Var ama cok titremiyor ve bunlar cakma bir zaman sonra bozulma olabiliyor
Ama bu fiyata bsy olmadigi icin tercih edilir
Butceni artirabilirsen f710 veya kablolusunu al
F310 nasıldır hocam gene titreme konsuunda bilginiz var mı 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xbox şuan 360 kolu üretmiyor yani ürün replika. onu alıp 3 ay sonra bozulacağına https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-snopy-rampage-sg-r218-kablolu-ps3-pc-fiyati,83483379.html bunu alırım 3 ay sonra bozulur hiç degilse segment bilgisayara gönderiririm yani o kolu aldıktan sonra tek sorumlu sensin çünkü ürün replika.
F310 nasıldır hocam

bütçe düşükse alınır ama bütçe yükseltebilirsen ikinci el xbox-ps4 kolu illa sıfır istersende f710 vs. bakabilirsin
İkinci ele pek güvenim yok acıkcası f310 almayı düşünüyorum alınır mı hocam?

Hocam bu gamepad bozuluyor zamanla
Bu yüzden f310 yada 710 haricinde bir gamepad önermiyorum tabii paranız fazla ise durum değişir

F310 nasıldır hocam gene titreme konsuunda bilginiz var mı 😅

F310 nasıldır hocam

İkinci ele pek güvenim yok acıkcası f310 almayı düşünüyorum alınır mı hocam
ben şahsen titreşimsiz gamepad almam titreşim oyunlarda gerçekten çok önemli titreşimsiz kol alacağına mouse tuş ata ordan oyna

Son düzenleme:
Hocam bu gamepad bozuluyor zamanla
Bu yüzden f310 yada 710 haricinde bir gamepad önermiyorum tabii paranız fazla ise durum değişir
F310 alacağım hocam fakat bilginiz var mı titreşim mevcut mu gamepadde

ben şahsen titreşimsiz gamepad almam titreşim oyunlarda gerçekten çok önemli titreşimsiz kol alacağına mouse tuş ata ordan oyna
Pcyi TV'ye bağlayıp oynayacağım için alıyorum ama titreşimli kol tercihim f310da titreşim var mı bilginiz var mı acaba

F310 alacağım hocam fakat bilginiz var mı titreşim mevcut mu gamepadde

Pcyi TV'ye bağlayıp oynayacağım için alıyorum ama titreşimli kol tercihim f310da titreşim var mı bilginiz var mı acaba
f310 modelinde titreşim yok hocam onun için yazdım zaten alınmaz.

Bu arada rampage 150-200 civarlarında olsa alınırdı ben geçen sene 60 tl ye almıştım 2.elini 1.yıl oldu hala ilk günkü gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,698
Üyeler
183,326
Son üye
ortius
Geri