🔥İndirim 🔥ID-Cooling 11.11 İndirimleri🔥

Soğutucu alırken araya fan ve macun atıcan işte :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu soğutucu 999 TL ye aldığımız zamanlar vardı :D Birde beğenmeyip iade eden arkadaşlar vardı :D @Penguen galiba sendin o :D
Kral sen onu bırak var mı işimize yaracak güzel bir sıvı soğutucu oralarda bana 2800 e denk geldi zaten :d

Bu siteleri nereden buluyorsunuz şahsen ben güvenip kart bilgilerimi vermezdim tabii ki duyulmuş olabilir ama çoğunluğun duyduğunu zannetmiyorum

Bu siteleri nereden buluyorsunuz şahsen ben güvenip kart bilgilerimi vermezdim tabii ki duyulmuş olabilir ama çoğunluğun duyduğunu zannetmiyorum
Bazı siteler çok uzun zamandır var ama az ürün olduğu için yada tek markanın bayiliğini yaptığı için fazla duyulmuyor. Bu güvenilmez anlamına gelmiyor tabi. Buradan SE-214-XT SE-224-XT alan çok fazla insan var.

Bazı siteler çok uzun zamandır var ama az ürün olduğu için yada tek markanın bayiliğini yaptığı için fazla duyulmuyor. Bu güvenilmez anlamına gelmiyor tabi. Buradan SE-214-XT SE-224-XT alan çok fazla insan var.
Valla knka dolandırıcılık arttığı için ben güvenemiyorum ya ne yalan söyleyeyim

224xt ve 225xt arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz, arada 400₺ var.

Sıvı soğutucu almıştım. Firma ismide insana ciddi gelmiyor ama iletişimleri güzel iade değişim konusunda sorun yaratmıyorlar. İD Cooling Türkiye distribütörü.

direksiyon 10k mı

Geri