Windows 10 2004 sürümü

Reaksiyon skoru
35
Windows 10 1909 kullanıyorum, Windows güncelleştir bastığımda zatan güncel yazıyor .
Daha çıkmadı mı yoksa dışardan mı yüklemem gerek?
Bu arada kullandığım Windows orijinal , OEM key alıp aktifleştirdim.

Bence şu an 1909 sürümde kalmak daha iyi. 2004 sürümüne güncelleyince sorun çıkabiliyor, temiz kurulum yapacaksanız 2004 kurabilirsiniz.

Ben güncelledim şuana kadar sıkıntı yaşamadım.

uptade kısmına dikatli bakın, mevcut güncellemelerin orada değilde, biraz daha altta çıkıyor..

Bence şu an 1909 sürümde kalmak daha iyi. 2004 sürümüne güncelleyince sorun çıkabiliyor, temiz kurulum yapacaksanız 2004 kurabilirsiniz.
Aynen hoca bazı yerlerde oyunlarda FPS drop ve mavi ekran hataları veriyor diyorlar . Dediğiniz gibi gelince yüklerim . Aceleye gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben güncelledim şuana kadar sıkıntı yaşamadım.

uptade kısmına dikatli bakın, mevcut güncellemelerin orada değilde, biraz daha altta çıkıyor..
Baktım yoktu , artık ne zaman gelirse güncellerim.

Dayanamadım temiz bir Windows 10 2004 kurulumu yaptım hocam. Şuan 1 gündür kullanıyorum gayet iyi ve stabil çalışıyor. Oyunlarda vs. Programlarda herhangi bir sorun çıkaramadı.

Dayanamadım temiz bir Windows 10 2004 kurulumu yaptım hocam. Şuan 1 gündür kullanıyorum gayet iyi ve stabil çalışıyor. Oyunlarda vs. Programlarda herhangi bir sorun çıkaramadı.
Güzel. Zaten sorun güncelleyince çıkıyor, temiz kurulum yapıp sorun yaşayanı görmedim şu ana kadar.

Windows 10 1909 kullanıyorum, Windows güncelleştir bastığımda zatan güncel yazıyor .
Daha çıkmadı mı yoksa dışardan mı yüklemem gerek?
Bu arada kullandığım Windows orijinal , OEM key alıp aktifleştirdim.
2004 sürümü sorunluydu bu yüzden geri çekildi.

Temiz kurulumdan kasıt iso ile rufuslu kurulum mu? Da sistemi sipariş ettim 2004 sürümünü usb belleğe attım gelmeden.
Evet, temiz kurulum öyle. Güncelleme veya yükseltme yapılmadan üst sürüme geçme.

Aynen hoca bazı yerlerde oyunlarda FPS drop ve mavi ekran hataları veriyor diyorlar . Dediğiniz gibi gelince yüklerim . Aceleye gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baktım yoktu , artık ne zaman gelirse güncellerim.
hocam özelden bir şey yazdım bakarmısın

OEM keyler işletim sisteminizi orijinal yapmaz.
Microsoft haricinde üretilen keylerdir. İllegaldir.

Nedenmiş?
OEM key ne biliyor musun?
Bilgisayar üreticilerinin kullandığı sürümlerdir. Bunu birinci şahıs kullanıcı kullanırsa alanın dışına çıktığı için illegaldir.
Piyasada çok fazla OEM Key satıcısı olduğu için orijinalliği tartışılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,771
Üyeler
186,939
Son üye
Erdem0808
Geri