Knispel
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,014
Konusu daha önce açıldı mı bilmiyorum fiyatı gayet iyi ve 6500xt'nin en iyi modelidir kaçırmayın derim.
Sebepbu kart kullandım ben tavsıye etmıyorum oyun ıcın alınıorsa
Kart fazla tavsiye etmiyorlar neden geneldebu kart kullandım ben tavsıye etmıyorum oyun ıcın alınıorsa
1 yıldır normal olarak fiyatı bu kanka ilj çıktığjnda 5 k idi sonra buralara gerilediResmen bedava.
6500 xt kullandım eğer oyunlarda yüksek ayar istersen bu kart üzer ama agalarla oyniycam ben her oyunu oynamak isterm dersen düşük ayarlarda taş gibi kart ucuza fp güzel bir kartttır kendisi 4 gb ram var ama rdr2 de oyntıyıe düşük ayarlarda sıkıntısızKart fazla tavsiye etmiyorlar neden genelde
Bende kullanıyorum 4.2K'dan satın almıştım fakat 3.7'ye düşmesi iyi.1 yıldır normal olarak fiyatı bu kanka ilj çıktığjnda 5 k idi sonra buralara geriledi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pugb mobil oynuyom tek resident evil village işlemcim dar boğaz olurmu1 yıldır normal olarak fiyatı bu kanka ilj çıktığjnda 5 k idi sonra buralara geriledi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
6500 xt kullandım eğer oyunlarda yüksek ayar istersen bu kart üzer ama agalarla oyniycam ben her oyunu oynamak isterm dersen düşük ayarlarda taş gibi kart ucuza fp güzel bir kartttır kendisi 4 gb ram var ama rdr2 de oyntıyıe düşük ayarlarda sıkıntısız
Pugb mobil oynuyom tek resident evil village işlemcim dar boğaz olurmu
Ryzen 5 3400g anakart gigabeyte b450sh 2 600 Walt psu
R5 1600 falan besliyor o işlemciyi bilmiyorum apu muPugb mobil oynuyom tek resident evil village işlemcim dar boğaz olurmu
Ryzen 5 3400g anakart gigabeyte b450sh 2 600 Walt psu