Furkan Bostanlı
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Windows 10u kurarken sistem yeniden başlamıyor bilgisayar açılıp kapanıyor ama ekran gelmiyor ne yapılabilir
kurulumda bi aksama olmuş olabilir bios ekranın geliyorsa format usb veya cd in ile formatı yeniden deneyebilirsin.Windows 10u kurarken sistem yeniden başlamıyor bilgisayar açılıp kapanıyor ama ekran gelmiyor ne yapılabilir
Denedim ama yine aynısını yaşıyorum 2 kere denedim 3. Denemeye başlamadan size danıştımkurulumda bi aksama olmuş olabilir bios ekranın geliyorsa format usb veya cd in ile formatı yeniden deneyebilirsin.
format attığın usb veya cd de yüklenen windows iso dosyasınında sorunlu olma ihtimali olabilir farklı bi pcden yeniden rufus ile yükleyip tekrar deniyebilirsinDenedim ama yine aynısını yaşıyorum 2 kere denedim 3. Denemeye başlamadan size danıştım
Yükleme tamamlanması ya ssd de yer kaplamış olur mu tekrar denerken temiz kurulum mu yapmalıyım yoksa format seçeneğini mi seçmeliyimformat attığın usb veya cd de yüklenen windows iso dosyasınında sorunlu olma ihtimali olabilir farklı bi pcden yeniden rufus ile yükleyip tekrar deniyebilirsin
önemli bir dosyan yoksa ayrıştırmıyorsan temiz kurulum yapman daha iyi olurYükleme tamamlanması ya ssd de yer kaplamış olur mu tekrar denerken temiz kurulum mu yapmalıyım yoksa format seçeneğini mi seçmeliyim
sistemi 2 defa kurmuş ilk seferim olduğu için anlamamışımönemli bir dosyan yoksa ayrıştırmıyorsan temiz kurulum yapman daha iyi olur
o konuda bi bilgim yok umarım bi bilgisi olan arkadaş yardımcı olur hayırlı gecelersistemi 2 defa kurmuş ilk seferim olduğu için anlamamışım))) çözdüm sonradan. Ama fazla kurulan windows 10u nasıl kaldırabilirim yardımcı olur musunuz
İlgilendiğin için teşekkür ederim ama ili sorununda çözdüm ve benim gibi ilk defa windows kuran arkadaşlara yardımcı olmak isterimo konuda bi bilgim yok umarım bi bilgisi olan arkadaş yardımcı olur hayırlı geceler