Topladığım Sistemin Eksikleri Nelerdir?

ben aldımda bu fiyattan alırsan öax 50-100 kar edersin uğraşmaya değmez kitlesi çok fazla tanıyan çok satman epey zor al-satçı çünkü kendiside sadece bir dükkan ekran kartı var adamın
Hocam en kârlı al sat YouTuberların çıkardığı hazır sistem diye düşünüyorum sencede öylemi

Hocam en kârlı al sat YouTuberların çıkardığı hazır sistem diye düşünüyorum sencede öylemi
evet ve 3070/ti 3080 alan şuam çok fazla var bu işlerden yusuf diye bi arkaş var o anlıyor adam mezar fiyatı ile alıyor kartları :D 4700 6700xt wtf ?

evet ve 3070/ti 3080 alan şuam çok fazla var bu işlerden yusuf diye bi arkaş var o anlıyor adam mezar fiyatı ile alıyor kartları :D 4700 6700xt wtf ?
Yuh hocam 4700 e nasıl alıyo 6700 XT bide Amazon Japonya'dan sipariş vermek mantıklımı sence?🤔

Yuh hocam 4700 e nasıl alıyo 6700 XT bide Amazon Japonya'dan sipariş vermek mantıklımı sence?🤔
Kanka Facebook piyasası sahibindene göre daha ucuz 4750 ye MSI merch Sapphire pulse gigabyte bulunuyor genelde rig dağıtiyor adamlar oda çabuk bitiyor şuan alsat yapan adam 4750-5 e satıyor şuan
Haa üst seviye karttır nitrodur vs 1 lira oynar

Kanka Facebook piyasası sahibindene göre daha ucuz 4750 ye MSI merch Sapphire pulse gigabyte bulunuyor genelde rig dağıtiyor adamlar oda çabuk bitiyor şuan alsat yapan adam 4750-5 e satıyor şuan
Haa üst seviye karttır nitrodur vs 1 lira oynar
Hocam Facebook güvenilir mi?

Hocam Facebook güvenilir mi?
Kankam mümkün olduğu kadarı ile kendi şehrinden al
Face de referans olayı oluyor o sayede dönüyor mesela ben senle alışveriş yaptım
Diyorum ki eren den ürün aldım sıkıntısız ulaştı+ref veya şöyle sorun yaşadım -ref
Ama yinede varsa imkanın yüzyüze almak her türlü daha iyi

ben olsam i312100f den ilerlerdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,499
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri