alperennN
80+ Silver
Kral il mihabbeti çok önemli değil adam zaten bakıyor .d 30-50 sahibindene ödeyip kargo da alır zaten .dHangi il knka
Kral il mihabbeti çok önemli değil adam zaten bakıyor .d 30-50 sahibindene ödeyip kargo da alır zaten .dHangi il knka
Önemli çünkü adam ya göndermezse riski göze niye alsın durduk yere ya kendj yaşadığı yerde bulacak yada param güvende ile alacak diğer türlü önce havale sonra Kargo isterlerKral il mihabbeti çok önemli değil adam zaten bakıyor .d 30-50 sahibindene ödeyip kargo da alır zaten .d
Param güvendeyle alır demek istemiştim ...Önemli çünkü adam ya göndermezse riski göze niye alsın durduk yere ya kendj yaşadığı yerde bulacak yada param güvende ile alacak diğer türlü önce havale sonra Kargo isterler
Evet hocam piyasada sahtekar çok ama arkadaş param güvende den bahsetmişÖnemli çünkü adam ya göndermezse riski göze niye alsın durduk yere ya kendj yaşadığı yerde bulacak yada param güvende ile alacak diğer türlü önce havale sonra Kargo isterler
Ayn o şekilde olur bromEvet hocam piyasada sahtekar çok ama arkadaş param güvende den bahsetmiş
Bakıyorum knka sıfır bu fiyata pek mümkün değilHocam peki 2. El veya sıfır farketmeksizin PSU+kasa önerirmisin
Kasa buKasa ve PSU 2. El ne önerirsiniz hocam
Tamamdır reis ilgilendiğin için teşekkür ederimBakıyorum knka sıfır bu fiyata pek mümkün değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa bu
MSI MAG FORGE M100A Akrilik Yan Panel Auto RGB Fan USB 3.2 mATX Bilgisayar Kasasi | ITOPYA
MSI MAG FORGE M100A Akrilik Yan Panel Auto RGB Fan USB 3.2 mATX Bilgisayar Kasasi En iyi fiyat seçenekleri ile MAG FORGE M100A ITOPYA'dawww.itopya.com
Kasa bu ama PSU bakıyorum bütçeni az daha yükseltebilirsen iyi olur kardeşim
aha süleyman abi ekran kartcıToplamda 9709 TL Tuttu Değermi?
Ekran Kartı
TR KUTULU FATURALI GARANTİLİ RX 6600 8GB EKRAN KARTI - XFX Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1062115254
TR KUTULU FATURALI GARANTİLİ RX 6600 8GB EKRAN KARTI - XFX Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
3.500 TL
------------------------------------------
İşlemci
1.879 TL
Anakart
1.248 TL
Kasa
Gametech Legend 4x120 MM Rainbow Fanlı Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Gametech Legend 4x120 MM Rainbow Fanlı Oyuncu Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
794 TL
600W PSU
Sıfır versatile 600w vr psu600w-pb - Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1062571605
Sıfır versatile 600w vr psu600w-pb - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
490 TL
Ram 8x2
Genel Markalar Gammix D30 Ax4u32008g16a-sr30, 8gb, Ddr4, 3200mhz, Cl16, Gaming Ram Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Gammix D30 Ax4u32008g16a-sr30, 8gb, Ddr4, 3200mhz, Cl16, Gaming Ram yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
1 Tanesi 500 TL 2 Tane Alsak 1000 TL
500 GB M2 SSD
MLD 500GB M300 BM-MLD22M300P13-500 3300-3100mbps M2 GEN3 NVME DİSK
kampanyalı en ucuz MLD 500GB M300 BM-MLD22M300P13-500 3300-3100mbps M2 GEN3 NVME DİSK özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.www.depopark.com
798 TL
TOPLAM 9.709 TL
evet evet kolide 2-4kat patpata sarılı geldi telde olsam foto atardım tekli alımda baya bi pat pata sarıyor açması min 2-3dk kartın fotosu vardı pcde ama bi snekran kartına zarar gelmeyecek şekilde kargoluyormu hocam
Eyw hocam güvenilir ve fiyatları baya güzel 2. El piyasasına göre bu kartları bundan alıp satmak mantıklımı senceevet evet kolide 2-4kat patpata sarılı geldi telde olsam foto atardım tekli alımda baya bi pat pata sarıyor açması min 2-3dk kartın fotosu vardı pcde ama bi snAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ben aldımda bu fiyattan alırsan öax 50-100 kar edersin uğraşmaya değmez kitlesi çok fazla tanıyan çok satman epey zor al-satçı çünkü kendiside sadece bir dükkan ekran kartı var adamınEyw hocam güvenilir ve fiyatları baya güzel 2. El piyasasına göre bu kartları bundan alıp satmak mantıklımı sence
ben 850 den aldım mesela ama artık 1300 den aşağı veren yok 1250 den verdim bugün 400 lira yedik ekmeğiniEyw hocam güvenilir ve fiyatları baya güzel 2. El piyasasına göre bu kartları bundan alıp satmak mantıklımı sence