❌İndirim Bitti! (1499 TL) Philips 5000 Serisi S5585/35 Islak Kuru Tıraş Makinesi Lacivert

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
422
PHILIPS S5585/35 Islak Kuru Tıraş Makinesi Lacivert Mediamarkt İndirim Linki
Akakçe, cimri ve epey internet sitelerinde kampanyasız fiyatı 2400 TL bandında satılıyor.
Bir tane hemen kendime aldım. Sizinle de paylaşmak istedim.
İyi forumlar.
@Abdullah Hacıgül indirimli ürün görünce etiketledim.

İNDİRİM.JPG

FİYAT.JPG

Son düzenleme:
bütçen yoksa philips BG105/11, bütçen var ise philips BG3010/15 veya philips BG3015/15,
BG105/11'i 2 yıldır kullanıyorum, her işime yarıyor fakat bir tık güçsüz
BG3015/15 680 küsür liraymış hocam diğeri 1300. göğüs ve bacak için işini yapar mı ? özel bölgelerde kullanmayacağım ana kullanım amacım back ve göğüs. tavsiye eder misini acaba ? yada başka bir model önerir misiniz ?

BG3015/15 680 küsür liraymış hocam diğeri 1300. göğüs ve bacak için işini yapar mı ? özel bölgelerde kullanmayacağım ana kullanım amacım back ve göğüs. tavsiye eder misini acaba ? yada başka bir model önerir misiniz ?
MG7720 (veya MG7000 serisinden diğer setleri) öneririm. Komple bakım seti, 13-15 adet aksesuarı oluyor. Duşta su altında da kullanılabiliyor, su geçirmez. Diğerleri gibi 10 saat şarj edip 1 saat kullanım değil, 1 saat şarj edip 2 saat kullanım sunuyor. 5 dakikalık şarjla da bir tıraşlık kullanım sunuyor. Tek eksik yanı sinekkaydı tıraşta temel işlevi sakal tıraşı olan makinalar kadar başarılı değil. Kirli sakal kullananlar için şiddetle öneririm. Amazon'da 948₺'ydı bu hafta.

Powerteh tr758 ve tr1818 tavsiye ederim efsane her ikiside
hocam bana bacak ve göğüs için lazım bunlar saç makinasıymış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MG7720 (veya MG7000 serisinden diğer setleri) öneririm. Komple bakım seti, 13-15 adet aksesuarı oluyor. Duşta su altında da kullanılabiliyor, su geçirmez. Diğerleri gibi 10 saat şarj edip 1 saat kullanım değil, 1 saat şarj edip 2 saat kullanım sunuyor. 5 dakikalık şarjla da bir tıraşlık kullanım sunuyor. Tek eksik yanı sinekkaydı tıraşta temel işlevi sakal tıraşı olan makinalar kadar başarılı değil. Kirli sakal kullananlar için şiddetle öneririm. Amazon'da 948₺'ydı bu hafta.
hocam sadece ğçğüs ve bacak için öneriniz var mıdır ?

hocam bana bacak ve göğüs için lazım bunlar saç makinasıymış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sadece ğçğüs ve bacak için öneriniz var mıdır ?
Maalesef. Yine Philips'in ürünleri var ama denemedim hiç.

Arkadaşlar indirim devam ediyor.
Bitince konuyu güncelleyeceğim.

Philips MG7720/15 alınır mı? Tüm vücut için iş görür mü?

Philips 9986/63 en iyilerinden galiba ama fiyatını bilmiyorum. Almanya amazonunda 287 €. 9860 iyiymiş ama temizleme istasyonu yokmuş.

Amazon üzerinden 950 TL'ye Philips MG7720/15 ürününü satın aldım. Umarım pişman olmam.

Geri