COD Warzone 2.0 Açıldı Quads Girebilirsiniz.

bu hata bir tek bendemi var nasıl düzeliyor?

Ekler

• resim_2022-11-16_185752829.png
    resim_2022-11-16_185752829.png
    537.1 KB · Hit: 60
pek iyi yorumlar duymadım ama şimdi deniyecem

Ben daha 2li aktivasyon ile uğraşıyorum. Eski warzone hesabımı bağlamam gerekiyor ödül falan verecekmiş.
Epey bir uğraştım uyuz oldum sonunda nasıl bir sistem yaptılarsa. Activision ile giriş yapmamı istiyor Warzone 1'i oynarken ben activisonı direkt battlenet ile bağlayarak girmiştim haliyle otomatik hesap oluşturdu fakat şimdi o activision hesabına giriş yapamıyorum şifresini bilmediğim için şifre sıfırlama yaptığımda ise battlenet'e atıyor saçma sapan...

Girecek varsa beraber girebiliriz forumun Discord odasına geçiyorum gelecek varsa oraya gelsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Epey bir uğraştım uyuz oldum sonunda nasıl bir sistem yaptılarsa. Activision ile giriş yapmamı istiyor Warzone 1'i oynarken ben activisonı direkt battlenet ile bağlayarak girmiştim haliyle otomatik hesap oluşturdu fakat şimdi o activision hesabına giriş yapamıyorum şifresini bilmediğim için şifre sıfırlama yaptığımda ise battlenet'e atıyor saçma sapan...
2.li aktivasyonu yapmana gerek yok bende yapamadım saldım.

Girecek varsa beraber girebiliriz forumun Discord odasına geçiyorum gelecek varsa oraya gelsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.li aktivasyonu yapmana gerek yok bende yapamadım saldım.
Yok hocam 2 adımlı aktivasyonu geçtim ben direkt Warzone 1 hesabımı açamadığım için mecbur yeni hesap oluşturdum artık istemeye istemeye. Eski hesaplara ödül olarak ne veriyor acaba yeni Warzone'da?

Yok hocam 2 adımlı aktivasyonu geçtim ben direkt Warzone 1 hesabımı açamadığım için mecbur yeni hesap oluşturdum artık istemeye istemeye. Eski hesaplara ödül olarak ne veriyor acaba yeni Warzone'da?
Daha gelmedi onlar 21:00 da gelecek sanırım

Steamdan girince battlenet hesabıyla mı giriş yapıyoruz? Ona göre steamdan indireceğim de.

Geri