Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,692
Şaka olsun diye?iki sene öncede aynı fiyattı alınabilir ama çabuk dağılıyor arkadaşımda vardı şaka olsun diye ayakkabıyı bıçaklamıştım çok kolay kesiliyor ama haberiniz olsun
Yuhiki sene öncede aynı fiyattı alınabilir ama çabuk dağılıyor arkadaşımda vardı şaka olsun diye ayakkabıyı bıçaklamıştım çok kolay kesiliyor ama haberiniz olsun
isveç çakısı vardı elimde oynuyordum adamsan kes falan dedi bende sinirlendim boydan boyu bir kesik attım ayakkabı arkadaşımın ayağındaydı bu aradaŞaka olsun diye?
iki sene öncede aynı fiyattı alınabilir ama çabuk dağılıyor arkadaşımda vardı şaka olsun diye ayakkabıyı bıçaklamıştım çok kolay kesiliyor ama haberiniz olsun
Çakılandığında dağılıyorsa alınmaz o zaman hocamiki sene öncede aynı fiyattı alınabilir ama çabuk dağılıyor arkadaşımda vardı şaka olsun diye ayakkabıyı bıçaklamıştım çok kolay kesiliyor ama haberiniz olsun
iki sene öncede aynı fiyattı alınabilir ama çabuk dağılıyor arkadaşımda vardı şaka olsun diye ayakkabıyı bıçaklamıştım çok kolay kesiliyor ama haberiniz olsun
ayakkabıyı bıçaklamıştım mıiki sene öncede aynı fiyattı alınabilir ama çabuk dağılıyor arkadaşımda vardı şaka olsun diye ayakkabıyı bıçaklamıştım çok kolay kesiliyor ama haberiniz olsun
evet hatta bıçaklağım ayakkabının sahibi yanımda oturuyorayakkabıyı bıçaklamıştım mı